Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Инвентар на опрема

Нашата сеопфатна понуда на решенија

Како дел од нашата понуда на сеопфатни решенија, ние доставуваме или изнајмуваме дополнителна медицинска опрема. Можете да се одлучите за оваа услуга заедно со нашите разновидни капацитети за да постигнете поголема пропусност.

Ние нудиме комплетна листа на опрема за секој од нашите здравствени простори. Ова може да вклучува машини за анестезија и дијатермија, ендоскопи, микроскопи и монитори. Плус операциони маси, столици за хирурзи, целосно опремени колички за реанимација, колички за инструменти, слајдови PAT и колички за пациенти. 

Одржување и сервисирање

Ние не само што ја снабдуваме целата медицинска опрема што ви е потребна, туку се грижиме и за нејзиното одржување.  

На нашите капацитети со персонал, опремата се проверува секојдневно за да се осигура дека се одржува во согласност со упатствата на производителот. Ние, исто така, спроведуваме редовни контроли на опремата и вршиме сервисирање во соодветни интервали за да се осигураме дека опремата е во согласност со стандардот. Ние ги известуваме резултатите од ревизијата до вашата болница и до нашите клинички тимови; сите потребни дејствија се спроведуваат што е можно побрзо.

Ако се појави технички проблем, нашиот високо обучен клинички персонал може да обезбеди прва линија за поддршка за решавање проблеми. Доколку е потребна специјалистичка помош, нашите инженери се на повик 24 часа на ден. За единиците без персонал, обезбедуваме брз процес на ескалација на дефекти.

Наоѓање решение кое функционира за вашиот болницата може да започне тука…

Стапи во контакт

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница