Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Изложби и конференции

Ги барате нашите настани? Погледнете ги овде

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

10-12 јуни 2024 година
Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

10 и 11 октомври 2023 година
Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2023 година

10 и 11 октомври 2023 година
Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard модуларно градење искуство

30 јуни 2023 година
Присуствувајте на пуштањето во употреба на нашата Конфигурабилна оперативна станица за тестирање, одете по производните линии, ангажирајте се со дизајнери, инженери и лекари.
Прочитај повеќе

Излагање во Healthcare Estates 2022 година

4-5 октомври 2022 година
Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен во Healthcare Estates од 4-ти до 5-ти октомври 2022 година во Манчестер Централ на штандот А51.
Прочитај повеќе

Vanguard на NHS ConfedExpo

15-ти - 16-ти јуни 2022 година
Со задоволство објавуваме дека Vanguard Healthcare Solutions ќе се изложуваат на NHS ConfedExpo на 15-ти - 16-ти јуни 2022 година
Прочитај повеќе

Национален ден на здравствени имоти и капацитети, 2022 година

15 јуни 2022 година
Првиот Национален ден за здравствени имоти и установи е помош на 15-ти јуни 2022 година за да се препознаат и слават огромните напори на сите вработени во имотите и установите и нивната улога во критичкото обезбедување на основните услуги.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions на Европската конференција за дизајн на здравствена заштита

13-14 јуни 2022 година
Со задоволство можеме да споделиме дека Vanguard и Q-bital Healthcare Solutions ќе бидат изложени на 8-та годишна конференција за дизајн на европски здравствени услуги во јуни.
Прочитај повеќе

Поставете го вашето срце за нова кариера? Vanguard може да ве однесе во секакви одлични правци

Со задоволство можеме да објавиме дека ќе изложуваме на два саеми за кариера во наредните месеци. Ќе изложиме RCNi Nursing Careers & Jobs Fair, Манчестер и Health Care Job Fair, Лондон.
Прочитај повеќе

RAD Technology Medical Systems соработува со Vanguard Healthcare Solutions за да ја донесе мобилната радиотерапија во Европа

Решенијата ќе им овозможат на европските болници и центри за рак со мобилни опции за радиотерапија
Прочитај повеќе

Успех во Healthcare Estates

Vanguard ја прикажа својата сосема нова иновативна мобилна единица за Централно стерилни услуги (CSSD) во Healthcare Estates, која неодамна се одржа во Манчестер. Повеќе од 350 посетители го обиколија новиот објект во текот на дводневниот настан.
Прочитај повеќе

Нова мобилна единица CSSD што се прикажува во здравствените имоти

Vanguard ќе ја прикаже својата нова иновативна мобилна единица за Централно стерилни услуги (CSSD) во Healthcare Estates, што ќе се одржи во Манчестер на 8-ми и 9-ти октомври 2019 година.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница