Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Интервентна радиологија

Создавање посветен простор за насочени третмани

Неодамнешните студии покажаа дека минимално инвазивните, насочени третмани играат витална улога и во елективна и во итна грижа за пациентите. Тие можат да бидат добра алтернатива за хируршките процедури и често дозволуваат отпуштање од болница истиот ден. 

Нашите мобилни и модуларни капацитети ви даваат можност да создадете посебен простор за изведување дијагностички и интервентни радиолошки процедури (IR), намалувајќи го притисокот врз операционите сали во болницата.  

Наоѓање решение кое функционира за вашиот болницата може да започне тука…

Стапи во контакт

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Блекпул наставни болници Фондацијата НХС

Модуларно одделение во болницата Блекпул Викторија
Повеќе информации

Ланкашир наставни болници NHS Trust

Пакет за интервентна радиологија во наставните болници во Ланкашир, NHS Trust.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница