Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Дизајн и изградба

Уникатни простори за здравствена заштита создадени да одговараат на вашите барања

Ако имате на ум голем или сложен проект или размислувате за нарачана нова здравствена установа, нашата консултативна инженерска и градежна услуга ќе се грижи за секој детал. Рачно ќе избереме тим од специјалисти од областа на електрониката, градежништвото, дизајнот, логистиката и транспортот за да создадеме решенија кои не само што ги исполнуваат вашите очекувања, туку и далеку ги надминуваат. 

Нашите производи и услуги може да се комбинираат за да понудат бесконечни можности. Секој нов проект е можност да се создаде целосно уникатен здравствен простор кој обезбедува безбедна и пријатна средина и за здравствените работници и за пациентите. 

Неколку примери на простори за здравствена заштита што можеме да ги создадеме:

  • Дополнителен капацитет на театарот

  • Прилагодливи повторувања за поддршка на проекти за обнова на ограничени локации 

  • Амбулантска нега и поддршка од одделението

  • Автономни здравствени пристаништа за носење достапна здравствена заштита на оддалечени локации 

  • Создавање здравствени соединенија на локации каде што сите постоечки здравствени згради се катастрофално оштетени 

  • Здравствени села за глобални настани, вклучително и големи спортски настани 

  • Привремени капацитети за пилотирање на нови методи на хируршка испорака или конфигурации на услуги 

Нашите здравствени простори се дизајнирани користејќи го преклопот DfMA (Дизајн за производство и склопување) користејќи ги принципите за дизајн на RIBA. Ова ни овозможува да дизајнираме и конструираме висококвалитетни згради користејќи современи методи на градба, ефикасно и одржливо. Сите објекти се целосно во согласност со HTM, HBN, градежниот код и дозволата за планирање.  

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница