Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Dizajnoni dhe ndërtoni

Hapësira unike të kujdesit shëndetësor të krijuara për t'iu përshtatur kërkesave tuaja

Nëse keni në mendje një projekt të madh ose kompleks, ose po konsideroni një strukturë të re të kujdesit shëndetësor me porosi, shërbimi ynë konsultativ inxhinierik dhe ndërtimi do të kujdeset për çdo detaj. Ne do të zgjedhim një ekip specialistësh në fushat e elektronikës, ndërtimit, dizajnit, logjistikës dhe transportit për të krijuar zgjidhje që jo vetëm që përmbushin pritshmëritë tuaja, por edhe i tejkalojnë ato. 

Produktet dhe shërbimet tona mund të kombinohen për të ofruar mundësi të pafundme. Çdo projekt i ri është një mundësi për të krijuar një hapësirë krejtësisht unike të kujdesit shëndetësor që ofron një mjedis të sigurt dhe mikpritës si për profesionistët e kujdesit shëndetësor ashtu edhe për pacientët. 

Disa shembuj të hapësirave të kujdesit shëndetësor që mund të krijojmë:

  • Kapaciteti shtesë i teatrit

  • Përsëritje të rregullueshme për të mbështetur projektet e rindërtimit në vende të kufizuara 

  • Kujdesi ambulator dhe mbështetja në repart

  • Porte shëndetësore autonome për sjelljen e kujdesit shëndetësor të aksesueshëm në vende të largëta 

  • Krijimi i komponimeve të kujdesit shëndetësor në vendet ku të gjitha ndërtesat ekzistuese të kujdesit shëndetësor janë dëmtuar në mënyrë katastrofike 

  • Fshatrat e kujdesit shëndetësor për ngjarjet globale, duke përfshirë ngjarjet kryesore sportive 

  • Objektet e përkohshme për pilotimin e metodave të reja të ofrimit kirurgjik ose konfigurimeve të shërbimit 

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor janë projektuar duke përdorur mbivendosjen DfMA (Dizajn për Prodhim dhe montim) duke përdorur parimet e Dizajnit RIBA. Kjo na lejon të projektojmë dhe ndërtojmë ndërtesa me cilësi të lartë duke përdorur metoda moderne të ndërtimit, në mënyrë efikase dhe të qëndrueshme. Të gjitha objektet janë plotësisht në përputhje me HTM, HBN, kodin e ndërtimit dhe lejen e planifikimit.  

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe