Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kujdesi shëndetësor dhe diagnostikimi i komunitetit

Duke ju dhënë mundësinë e kujdesit në komunitet brenda ose jashtë saj

Objektet tona ofrojnë një mënyrë të besueshme për të ofruar kujdes akut në zemër të komuniteteve të pacientëve.

Disa shërbime shëndetësore nuk kanë nevojë të vendosen në një spital të kujdesit akut, por mungesa e infrastrukturës së duhur do të thotë që ofruesit nuk kanë alternativë veçse t'i pozicionojnë ato në vend. Hapësirat tona celulare të kujdesit shëndetësor ju japin opsione, në mënyrë që të vendosni vendndodhjen më të përshtatshme si për ju ashtu edhe për pacientët tuaj.

Ofruesit e mëdhenj, si NHS Trusts, mund të përdorin objektet tona për të rritur aksesin e shërbimeve si klinikat ambulatore ose programet e ekzaminimit endoskopik. Ofruesit më të vegjël, nga operacionet e mjekut të përgjithshëm deri te spitalet komunitare, mund të përdorin lehtësira të lëvizshme për të fituar autonomi më të gjerë, duke i lejuar ata të ofrojnë shërbime për pacientët jashtë mjedisit akut të spitalit.

Për spitalet që kërkojnë të integrojnë zgjidhje të kujdesit, modeli ynë i kujdesit në komunitet 'Të transportueshmërisë së shëndetit' ofron akses në një sërë shërbimesh zgjedhore dhe diagnostikuese në komunitet. Sistemi funksionon nëpërmjet një kombinimi të një njësie lidhëse modulare, e cila mund të instalohet edhe në vende me hapësirë të kufizuar, dhe objekteve të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm, të cilat mund të lidhen me dok me lehtësi dhe shpejt për aq kohë sa të nevojiten. Kjo u jep ofruesve dhe pacientëve të tyre akses në mjedise klinike cilësore që mund të krijohen sipas kërkesës, pa pasur nevojë për investime të konsiderueshme kapitale. 

Opsionet për objektet e lëvizshme përfshijnë sallat e operacionit, repartet, suita endoskopie ose qendrat e rasteve ditore. Të gjitha janë në dispozicion të pajisura plotësisht, kështu që nuk ka nevojë të blihet pajisje. Opsione fleksibël të stafit janë gjithashtu pjesë e shërbimit tonë; ne ofrojmë një zgjidhje me shërbim të plotë për ofruesit e komunitetit për të përmbushur nevojat e pacientëve të tyre.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe