Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Qendrat e rasteve ditore

Lista juaj e pritjes mund të lëvizë më shpejt me pajisje shtesë të rasteve ditore

Me lehtësira shtesë ju mund të lehtësoni presionin e rritjes në sistemin shëndetësor dhe të përmirësoni kënaqësinë e pacientit. Objektet tona të porositura të rasteve ditore rrisin ndjeshëm kapacitetin dhe hapësirën e shtratit pas operacionit, duke mbështetur aktivitetin klinik në specializimet duke përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, endoskopinë dhe kirurgjinë plastike. 

Pacientët mund të pranohen dhe të shkarkohen nga brenda institucionit, duke e lejuar atë të funksionojë ose i lidhur me spitalin ose si i pavarur. Kërkesa të tilla si hapësirat e pritjes dhe pritjes, një sallë operative standarde dhe dhomë anestezie mund të plotësohen të gjitha. Mund të shtoni një dhomë konsultimi, një dhomë zhveshjeje dhe zona pranimi/shkarkimi. Nëse kërkohet një repart rikuperimi me shumë gji, ne mund ta konfigurojmë edhe atë.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të operuar objektin e rastit ditor, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth mjekët tanë dhe inventari i pajisjeve. 

Do të diskutohen konsiderata praktike si dimensionet e vendit, furnizimi me energji elektrike dhe me ujë, kullimi i papastërtisë dhe telekomunikacioni për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme. Lexoni më shumë rreth tonë shërbimi i projektimit dhe ndërtimit.

Spitalet tona vizitore ofrojnë fleksibilitet maksimal

Spitali ynë vizitor është një kombinim i një sallë operacioni dhe një reparti spitalor, i konfiguruar në mënyrë specifike për të përmbushur kërkesat tuaja dhe duke ofruar zgjedhjen e një dhome operacioni të ventiluar me rrjedhje standarde ose laminare. 

Ky kombinim inovativ i lehtësirave lejon një rrugë të plotë të pacientit jashtë hapësirës fizike të spitalit, por ende brenda ambienteve të pronës së tij. I përdorur zakonisht si një strukturë e rasteve ditore, spitali vizitues ofron një mjet të shkëlqyeshëm për të ruajtur rrjedhën e pacientit gjatë rinovimit ose për të ofruar kapacitet shtesë për rastet e kirurgjisë ditore në kohë kërkesash të mëdha ose kur listat e pritjes janë të larta.

Kërkesa të tilla si një stacion pritjeje dhe infermiere, një sallë operacioni me zonë të integruar pastrimi, një dhomë anestezie dhe një zonë rikuperimi me 2 shtretër, në fazën e parë, mund të plotësohen të gjitha. Mund të shtoni një dhomë zhveshjeje dhe një zonë freskuese. Nëse nevojitet një vendkalim integral për në një objekt tjetër ose ndërtesë spitali, ne mund ta zgjidhim edhe atë. 

Do të diskutohen konsiderata praktike si dimensionet e vendit, furnizimi me energji elektrike dhe me ujë, kullimi i papastërtisë dhe telekomunikacioni për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme. Lexoni më shumë rreth tonë shërbimi i projektimit dhe ndërtimit.

"Unë do të kisha një teatër Vanguard përsëri në një rrahje zemre."
Operacionet, Kapaciteti kryesor shtesë.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitali Isala, Zwolle, Holandë

Qendra e re e trajtimit të kombinuar modulare rrit efikasitetin në Spitalin Isala.
Me shume informacion

Spitali Withybush, Pembrokeshire

Për të siguruar rrjedhën e përmirësuar të pacientëve me katarakt, Vanguard dorëzoi një spital vizitor celular në Spitalin Withybush për të ofruar një rritje afatshkurtër të kapacitetit
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe