Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Withybush, Pembrokeshire

Për të siguruar rrjedhën e përmirësuar të pacientëve me katarakt, Vanguard dorëzoi një spital vizitor celular në Spitalin Withybush për të ofruar një rritje afatshkurtër të kapacitetit

Nevoja

Spitali i Përgjithshëm Withybush, pjesë e Bordit Shëndetësor të Universitetit Hywel Dda, kishte nevojë për një zgjidhje për të menaxhuar fluksin e pacientëve për shkak të vëllimit të lartë të njerëzve që kërkonin kirurgji të kataraktit. Kishte më shumë se 1500 pacientë që kishin pritur mbi 36 javë për procedurën.

Plani Vanguard

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard punoi me ekipin në Withybush për të zhvilluar një plan për të përmbushur këtë nevojë. Ai përfshinte instalimin e një objekti shëndetësor të lëvizshëm 190 m2 i cili do të rriste kapacitetin klinik në spital.

Zgjidhja Vanguard

Vanguard dorëzoi dhe instaloi atë me porosi teatër celular dhe reparti i pacientëve. Ajo u bë plotësisht funksionale brenda pak ditësh. Hapësira e Kujdesit Shëndetësor në Spitalin Withybush ofroi një mjedis klinik modern të përshtatshëm për procedurat e specializuara të oftalmologjisë. Të Specifikimi i rrjedhjes laminare ofroi ajër mjedisor të filtruar HEPA në përputhje me Klasën A EUGMP. Ky sistem siguron që deri në 600 ndryshime ajri në orë të kalojnë mbi pacientin. Dizajni inovativ i objekteve Vanguard lejon teatrot të integrohen me repartet e lëvizshme për të krijuar një objekti i kirurgjisë ditore.

Rezultati

Kapaciteti i rritur bëri që numri i atyre që prisnin procedurën të reduktohej në 350. Kjo ishte një ulje e listës me gati 251 TP4T. Institucioni trajtoi 850 pacientë në periudhën fillestare të kontratës. Drejtuesit e spitalit vendosën të zgjasin qëndrimin e institucionit edhe për një muaj tjetër për të përfunduar 175 operacione të tjera.

Gordon Wragg, Menaxher i Operacioneve në Spitalin e Përgjithshëm Withybush, na tha: “Ne e kuptojmë se sa zhgënjyese mund të jetë për pacientët të jenë në një listë të gjatë pritjeje dhe është vërtet e rëndësishme për ne si Bord që të bëjmë çmos për të parë pacientët menjëherë dhe brenda mjedisit të tyre spitalor lokal. Kjo jo vetëm që ndihmon në stabilitetin financiar për Bordin, por edhe paqen e mendjes dhe vazhdimësinë e kujdesit për pacientët, shumë prej të cilëve në këtë rast do të jenë të moshës 60 vjeç e lart.

“Në letër, përfitimet e përdorimit të një Hapësire të përkohshme të Kujdesit Shëndetësor të lëvizshëm ishin të qarta. Për kënaqësinë tonë, programi doli përtej pritshmërive tona. Ne e shohim këtë projekt si një sukses të jashtëzakonshëm, me rezultatet që tregojnë se kujdesi shëndetësor celular mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në rrjedhën e pacientëve dhe rezultatet pozitive shëndetësore. Reagimet nga pacientët kanë qenë shumë pozitive, me kontrollet pas operacionit që konfirmojnë se të gjithë pacientët që i janë nënshtruar operacionit gjatë kësaj periudhe kanë parë një përmirësim në shikim.”

Statistikat e projektit

1,025

Procedurat e kryera

25%

Reduktim në listën e pritjes

1

Një muaj zgjatje e kontratës

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe