Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Departamentet qendrore të shërbimeve sterile

Sigurimi i funksionimit të qetë të departamenteve thelbësore qendrore të shërbimeve sterile

Pajisjet mobile dhe modulare të departamentit tonë qendror të shërbimeve sterile (CSSD) sigurojnë që proceset jetike të pastrimit, sterilizimit dhe ripaketimit të instrumenteve kirurgjikale mund të vazhdojnë pa ndërprerje gjatë periudhave të rinovimit ose kur pajisjet ekzistuese janë të shtrira përtej kapacitetit.

Paketat sterile të dorëzuara nga CSSD-ja jonë janë thelbësore për funksionimin normal të çdo spitali dhe mbështesin parandalimin e infeksionit për të garantuar sigurinë e pacientit. 

Lexoni se si me bazë në qytet Endoskopia e Fondacionit Trust Njësia na u drejtua për të ofruar një zgjidhje efektive ndërkohë që shërbimet ekzistuese të dekontaminimit iu nënshtruan një rinovimi prej 4 muajsh.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të operuar paketën e endoskopisë, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitalet Universitare të Oksfordit, Fondacioni i NHS

Njësia e Dekontaminimit të Endoskopit celular Vanguard lejon Spitalin John Radcliffe të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë pa ndërprerje.
Me shume informacion

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe