Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njësia inovative e lëvizshme e Departamentit Qendror të Shërbimeve Sterile (CSSD) e ofruar në Qendrën Mjekësore Leeuwarden

2 maj, 2019
< Kthehu te lajmet
Vanguard ofron një njësi inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Qendrore Sterile (CSSD) në Qendrën Mjekësore Leeuwarden gjatë një projekti rinovimi jetik.

Dy kompani kryesore të teknologjisë mjekësore kanë bashkuar forcat për të ndihmuar Qendra Mjekësore Leeuwarden gjatë një projekti jetik rinovimi.

Vanguard Healthcare Solutions harton dhe ndërton objekte të lëvizshme të kujdesit shëndetësor dhe është vendosur të ofrojë një inovacion njësia e lëvizshme e Departamentit Qendror të Shërbimeve Sterile (CSSD). në spital.

Spitali do të rinovojë CSSD-në e tij ku të gjitha instrumentet e ripërdorshme të përdorura në procedurat kirurgjikale pastrohen intensivisht, dezinfektohen dhe sterilizohen.

Ndërsa ky departament jetik është në rinovim, nevojitej një zgjidhje për të siguruar që pajisjet e përdorura në kirurgji në spital të mund të vazhdonin të përgatiteshin për ripërdorim në vend. Për të krijuar këtë zgjidhje, Getinge po ofrojnë një shërbim rinovimi për spitalin, i cili përfshin instalimin e njësisë celulare CSSD Vanguard, e cila është projektuar për të ofruar kapacitet zëvendësues për pastrimin, sterilizimin dhe paketimin e instrumenteve kirurgjikale.

Njësia është e pajisur plotësisht, e vetë-mjaftueshme dhe ka një sipërfaqe totale prej 120 m². Ai përfshin një stacion parapastrimi me një pastrues ultrasonik të integruar, dezinfektues larës dhe sterilizues me avull Getinge, një instalim për trajtimin e ujit, furnizim me ajër të kompresuar, një qendër elektronike të dhënash dhe instalim të trajtimit të ajrit të filtruar HEPA.

Spitali është një spital i madh jouniversitar në Holandë dhe është një nga qendrat kryesore klinike të vendit, që ofron kujdes dytësor dhe terciar në 668 shtretërit e tij dhe në specialitete klinike, duke përfshirë pulmonologjinë, kirurgjinë kardiovaskulare dhe kirurgjinë bariatrike. Ai i shërben një popullsie prej më shumë se 250,000 njerëz.

Pas përfundimit të suksesshëm të testeve dhe vërtetimeve të ndryshme, njësia celulare CSSD Vanguard ishte gati për përdorim më 22 prill dhe do të jetë në vend në spital për nga gjashtë deri në tetë javë. Njësia është projektuar për të siguruar vendosjen e shpejtë, ngritjen dhe, pas përfundimit të projektit, nxjerrjen nga vendet e spitalit. Steve Peak , Drejtori i Dorëzimit dhe Zhvillimit në Vanguard, tha: “Ne jemi të kënaqur që po punojmë së bashku me Getinge për të ofruar njësinë tonë të pavarur të sterilizimit në Qendrën Mjekësore Leeuwarden.

“Vanguard zhvilloi njësinë CSSD për të ofruar një zgjidhje të lëvizshme, por plotësisht të integruar për spitalet që janë duke u rinovuar ose që kërkojnë kapacitet shtesë për sterilizimin e pajisjeve kirurgjikale, duke përdorur më të mirat në pajisje dhe dizajn për të siguruar cilësinë më të lartë.

"Ne kemi pasur reagime fantastike nga spitali për shpejtësinë me të cilën njësia u dorëzua dhe instalua dhe ne mezi presim të punojmë me ekipin atje dhe Getinge në këtë projekt emocionues."

Henk Driebergen, Menaxher i Shitjeve për Kontrollin e Infeksionit në Benelux në Getinge, pajtohet plotësisht me këtë: “Partneriteti me Vanguard na mundëson t'u ofrojmë spitaleve një zgjidhje unike. CSA celular është një zgjidhje me çelës për shkak të shpejtësisë së instalimit dhe vënies në punë

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe