Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

6 Shkurt, 2024
< Kthehu te lajmet
Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.

Njoftimi për shtyp

31 janar 2024 - Nuffield Health, shoqata bamirëse më e madhe e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar dhe Vanguard Healthcare Solutions kanë filluar ndërtimin për të krijuar dy salla të reja operative në Spitali Nuffield Health Tees në dobi të NHS dhe pacientëve që paguajnë privatisht në komunitetin lokal.

Më 8 janar, filloi ndërtimi i shtrirjes dykatëshe të ndërtuar për qëllime për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të Nuffield Health's Tees Hospital. Të dy teatrot e reja të operacionit do të lejojnë spitalin të ofrojë një gamë më të gjerë aktivitetesh kirurgjikale për banorët vendas dhe data e parashikuar e përfundimit është shtatori i këtij viti. Ndërkohë sallonet operative aktuale të spitalit vazhdojnë të përdoren normalisht.

Stacey Brunton, Drejtoresha e Sistemit Shëndetësor të Nuffield Health në Spitalin Nuffield Health Tees, thotë: “Është një lajm fantastik të fillojmë ndërtimin e dy sallave të reja operative të spitalit tonë, në bashkëpunim me Vanguard Healthcare Solutions. Ata do të ofrojnë lehtësira kryesore klinike për konsulentët tanë dhe klinicistët e talentuar për të ofruar kujdesin shëndetësor më të mirë në klasë për të mbështetur nevojat e shëndetit dhe mirëqenies së NHS dhe pacientëve që paguajnë privatisht. Këtu përfshihen njerëzit nga komuniteti lokal që kanë nevojë për zëvendësime të kyçeve, kujdes të shtyllës kurrizore, kujdes për sytë, prostatën, gjinekologjinë dhe shërbimet shëndetësore të grave.”

Në foto janë Stacey Brunton, Drejtoreshë e Sistemeve Shëndetësore në Nuffield Health Tees Hospital (në mes); Chris Blythe, Drejtor Tregtar në Vanguard Healthcare Solutions (majtas) dhe Lindsay Dransfield, Zyrtar Kryesor Tregtar në Vanguard Healthcare Solutions (djathtas)

Spitali Nuffield Health Tees ka partnerizuar me Vanguard Healthcare Solutions për të projektuar dhe ndërtuar teatrot e reja, të cilat do të ndërtohen duke përdorur metoda moderne ndërtimi dhe do të jenë ndërtesa modulare. Pjesa më e madhe e ndërtimit është përfunduar jashtë vendit, duke minimizuar ndikimin për fqinjët e spitalit. Si pjesë e ndërtimit, do të krijohen më shumë hapësira parkimi në vendin e spitalit në Stockton-on-Tees.

Lindsay Dransfield, Shefi Tregtar i Vanguard Healthcare Solutions, thotë: “Ne jemi të kënaqur që jemi partnerë me Nuffield Health Tees Hospital në këtë projekt emocionues.

“Ndërtimi modular është më i shpejtë, më miqësor ndaj mjedisit, më pak përçarës dhe ofron një alternativë me kosto efektive ndaj metodave tradicionale të ndërtimit. Pjesa më e madhe e ndërtimit është përfunduar jashtë vendit, duke minimizuar ndikimin në një vend të ngarkuar dhe për fqinjët e spitalit. Ky projekt do të ndihmojë Nuffield Health Tees Hospital të vazhdojë të ofrojë një shërbim jetik për shëndetin dhe mirëqenien për të mbështetur nevojat individuale të komunitetit lokal për shumë vite në vijim.”
Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe