Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Zgjidhjet e lagjes

Reparte spitalore të porositura për të plotësuar kapacitetin tuaj ekzistues të shtratit

Hapësira e repartit të spitalit është shpesh në një nivel të lartë, veçanërisht gjatë periudhave sezonale të presionit shtesë. Futja e një pavioni të lëvizshëm ose modular mund të rrisë ndjeshëm hapësirën e shtratit të disponueshëm në një spital, duke lehtësuar presionin mbi ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe duke përmirësuar aksesin e pacientëve në kujdesin jetësor të spitalit.

Repartet tona të spitalit mund të ndërtohen sipas kërkesave tuaja, qoftë si një njësi e pavarur e repartit ose si pjesë e një kompleksi, me çdo numër shtretërish dhe një plan urbanistik të konfiguruar për t'iu përshtatur nevojave të pacientëve tuaj. Kërkesa të tilla si stacioni i pritjes dhe i infermierëve, një dhomë zhveshjeje, shumë gjire dhe karroca, dhoma shërbimi dhe një zonë freskuese të gjitha mund të akomodohen. Një sistem koke shtrati me oksigjen, vakum dhe drita është i disponueshëm gjithashtu mund të sigurohet sipas kërkesës. Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor vijnë të ajrosura me ajër të filtruar HEPA që mund të rregullohet nga sistemi integral i kontrollit të klimës. 

Do të diskutohen konsiderata praktike si dimensionet e vendit, furnizimi me energji elektrike dhe me ujë, kullimi i papastërtisë dhe telekomunikacioni për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme. Lexoni më shumë rreth tonë shërbimi i projektimit dhe ndërtimit.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në reparte, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Ward Solutions

Objektet e shëndetit mendor që krijojnë një mjedis pozitiv

Dizajni i hapësirave të kujdesit shëndetësor që mbështesin shërbimet e shëndetit mendor është jashtëzakonisht i rëndësishëm dhe ne jemi të ndjeshëm ndaj kërkesave. Krijimi i hapësirave modulare të shëndetit mendor që janë mikpritës dhe ofrojnë një mjedis terapeutik për pacientët për të marrë mbështetjen maksimale është prioriteti ynë absolut.

Duke punuar në bashkëpunim me ofruesit e kujdesit shëndetësor, ne ndërtojmë veçori që mbështesin kujdesin pozitiv të shëndetit mendor, pasqyrojnë nevojën për siguri dhe maksimizojnë mirëqenien e pacientëve. Ne konsiderojmë nevojën për privatësi, hapësirë dhe ndriçim natyral maksimal.

Objektet tona të shëndetit mendor janë të përshtatshme për t'u përdorur si qendra të trajtimit të abuzimit me alkoolin dhe substancat dhe ofrojnë mjedisin optimal për të ndihmuar pacientët në shërim.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në institucionin e shëndetit mendor, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Reparti celular - 6 krevate/8 karrocë

A
B
C
D
E
F
G

Ofrimi i kapacitetit shtesë të shtratit… i shpejtë

Oraret e sakta do të varen nga zgjedhja e objektit, por ky afat kohor tregon se si ne ndjekim shpejt çdo komision.

Fillimisht 3-4 orë 

Dorëzimi i objektit

Java 1 e planit të komisionimit dhe njohjes

Testimi dhe ratifikimi i objektit dhe shërbimeve të tij

Javët 2-3 të planit të komisionimit dhe njohjes

Përqendrohuni në praktikat klinike dhe vendosjen e pajisjeve

Periudha e komisionimit mund të përshpejtohet në rrethana të jashtëzakonshme dhe në varësi të protokolleve tuaja lokale të menaxhimit të rrezikut. 

Një menaxher i shërbimeve klinike me regjistrim klinik aktual (NMC ose HCPC) do të caktohet në objekt për kohëzgjatjen e kontratës dhe do të jetë i pranishëm gjatë periudhës së komisionimit për të ndihmuar me përgatitjet dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Ward Solutions

Studimet e rasteve

Jubileu i Artë, Spitali Kombëtar, Clydebank

Ndihmon për të rritur kapacitetin për të kryer më shumë operacione dhe për të zvogëluar kohën e pritjes
Me shume informacion

Spitali Withybush, Pembrokeshire

Për të siguruar rrjedhën e përmirësuar të pacientëve me katarakt, Vanguard dorëzoi një spital vizitor celular në Spitalin Withybush për të ofruar një rritje afatshkurtër të kapacitetit
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe