Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Jubileu i Artë, Spitali Kombëtar, Clydebank

Ndihmon për të rritur kapacitetin për të kryer më shumë operacione dhe për të zvogëluar kohën e pritjes

Nevoja

Departamenti i endoskopisë identifikoi nevojën për të rritur kapacitetin. Një strukturë e lëvizshme endoskopie u konsiderua thelbësore për të arritur kujdesin zgjedhor dhe për të përmbushur kërkesat e vazhdueshme për trajtim.

Kontrata u mbështet nga plani i rimëkëmbjes dhe rinovimit diagnostikues të endoskopisë dhe urologjisë, i mbështetur nga 70 milionë funte investimi i Qeverisë Skoceze për të ndihmuar spitalet të kthehen në nivelet e trajtimit para pandemisë dhe të shkojnë përtej. 

Plani

Plani ishte që të sigurohej një strukturë e vetme endoskopie e lëvizshme që do të qëndronte në vend për të paktën 12 muaj, me mundësinë e zgjatjes në fund të afatit të kontratës. Qëllimi i kësaj zgjidhjeje ishte të siguronte që kapaciteti zgjedhor të ruhej dhe të rritej, dhe të reduktonte në mënyrë drastike kohën e pritjes së pacientëve.

Zgjidhja

Një strukturë e vetme endoskopie e lëvizshme u dorëzua dhe u instalua në qershor 2021. Si një strukturë e pavarur, ajo funksiononte pa pasur nevojë për akses në zonën kryesore të spitalit. Kjo Hapësirë e Kujdesit Shëndetësor me cilësi të lartë është projektuar për klinikët që të kryejnë procedurat e sipërme dhe të poshtme, duke përfshirë gastroskopitë, kolonoskopitë dhe sigmoidoskopitë. 

Ne siguruam pajisje për një dhomë procedurash, duke përfshirë një grup prej 290 endoskopësh, rafte dhe udhërrëfyes të fushëveprimit. Përveç lehtësuesve të njësisë, ne dhamë gjithashtu një kompliment të stafit, duke përfshirë infermierët për të punuar së bashku me endoskopistin dhe teknikët e dekontaminimit të endoskopit.

Rezultati

Objekti është funksional 7 ditë në javë, nga ora 08:00-18:00 me deri në 24 pikë JAG të arritura në ditë. Nuk ka pasur periudha joproduktive dhe për rrjedhojë nuk ka pasur ndërprerje të funksioneve spitalore apo listave të kujdesit zgjedhor. 

Lehtësuesi i Njësisë ka punuar ngushtë me stafin e Trustit dhe me ato të ofruara nga një ofrues sigurimi i personelit (ID Medical në këtë rast), që nga javët e para të përdorimit të objektit e deri gjatë gjithë jetës së kontratës për të rritur njohjen e njësisë. Kënaqësia e lartë e stafit të spitalit me njësinë e procedurave të dyfishta tregohet përmes zgjatjes së kontratës deri në qershor 2023.

Partneriteti ynë me Olympus

Olimpi siguroi hapësirën për dhomën e procedurave, shërbimin e pajisjeve dhe planifikoni përditësimet vjetore për trajtimin e fushës, për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme. 

Në rast se nuk ka gjasa që të lindë një problem i pajisjeve kur stafi po kryen një procedurë, Olympus është më se i lumtur të vijë dhe të mbështesë për t'i zgjidhur këto çështje sa më shpejt të jetë e mundur.

Partneriteti ynë me ID Medical 

ID Mjekësore ofroi staf klinik të trajnuar me endoskopi dhe infermierë të trajnuar me profesionalizëm për të mbuluar stafin Vanguard kur ata merrnin pushimin vjetor. Endoskopistët e spitalit e vlerësuan shumë lart stafin klinik ID Medical për sa i përket profesionalizmit dhe nivelit të ekspertizës. Stafi i ofruar nga ID Medical menaxhohet gjithashtu nga stafi i Vanguard, brenda partneritetit, për të ruajtur rolin e përshkallëzimit.

Fakte dhe figura

25%

nga rastet e kataraktës së spitalit janë parë në objektin Vanguard

1,500

rastet që trajtohen në repart çdo vit

20

numri i infeksioneve të regjistruara në objektin Vanguard

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe