Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Aksesueshmëria

Ne kemi bërë çdo përpjekje për ta bërë këtë faqe të aksesueshme dhe të lehtë për t'u përdorur për të gjithë.

Role të rëndësishme

Pas udhëzimeve të përcaktuara nga Iniciativa për Aksesueshmërinë e Uebit (WAI) dhe Paketa e Aplikacioneve të Internetit të pasura me akses të aksesueshëm (ARIA), ofrohen role të rëndësishme për ta bërë sajtin më të aksesueshëm. Rolet e përdorura për të identifikuar përmbajtje specifike ose zona navigimi për lexuesit e makinerive dhe pajisjet ndihmëse si lexuesit e ekranit.

Pikat e referimit janë përdorur për të identifikuar seksionet kryesore të sajtit dhe atributet ARIA përputhen me rolet e tyre.

Mbështetje për shfletuesin dhe pajisjen

Faqja është ndërtuar në një mënyrë fleksibël dhe është plotësisht e përgjegjshme për të siguruar përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit në pajisjet desktop, celular dhe tablet.

Sajti mbështetet plotësisht (që do të thotë përvojën optimale ku e gjithë përmbajtja shpërndahet dhe aksesohet siç synohet) për versionin më të fundit të Chrome, Firefox, Safari dhe Edge në desktop, si dhe versionin më të fundit të Chrome në Android dhe Safari në iOS.

Mbështetja për dy versionet e mëparshme të shfletuesve të listuar më sipër është zhvlerësuar (që do të thotë se e gjithë përmbajtja është e aksesueshme, por përvoja e përdoruesit mund të pakësohet. Prezantimi i HTML, Javascript dhe CSS do të degradojë në mënyrë të këndshme (dmth. nuk hedh gabime) nëse shfletuesi nuk është në gjendje të japë funksionaliteti).

Shfletuesit e vjetër ose shfletuesit që nuk janë renditur më sipër nuk mbështeten (që do të thotë se shfletuesi nuk është i testuar dhe për këtë arsye disa përmbajtje mund të jenë të paarritshme dhe përvoja mund të ndikohet seriozisht).

Semantika

Shënimi HTML5 përdoret për të strukturuar sitin me elementë të përshtatshëm të përdorur për të identifikuar përmbajtjen në mënyrë të qartë dhe logjike për motorët e kërkimit ose lexuesit e ekranit.

JavaScript

Përdorimi i JavaScript do t'i japë përdoruesit karakteristika të zgjeruara të faqes. Aty ku nuk është i disponueshëm, atëherë të gjitha faqet dhe procesi janë ende të aksesueshme.

Format

Të gjitha fushat e formularëve ndjekin një sekuencë logjike të skedave për të siguruar navigim të lehtë. Fushat e formularit kanë gjithashtu atribute 'etiketë' dhe 'id' për të lidhur fushën e formularit me etiketën e saj për të lejuar futjen e lehtë të të dhënave.

Lidhjet

Të gjitha lidhjet janë shkruar që të kenë kuptim kur merren jashtë kontekstit. Aty ku është e përshtatshme, ne kemi shtuar gjithashtu atributet e titullit të lidhjes për të përshkruar lidhjen në detaje.

Përmasa e germave

Madhësitë e shkronjave të përdorura në faqen e internetit janë plotësisht fleksibël. Ju mund të ndryshoni madhësinë e shkronjave për ta bërë atë më të madh ose më të vogël nëpërmjet cilësimeve të shfletuesit tuaj.

Ngjyrat

Ne jemi kujdesur të sigurojmë që kombinimet e ngjyrave dhe kontrasti i sajtit të jenë efektive për të siguruar që informacioni të jetë ende i qartë kur shikohet nga të gjithë, duke pasur një raport minimal kontrasti prej 3 në të gjithë sitin.

Shkarkimet

Ne përdorim Adobe PDF për informacione dhe shkarkime shtesë. Adobe PDF Reader disponohet lirisht për përdorim në çdo kompjuter dhe mund të shkarkohet këtu.

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe