Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Teatrot operative

Duke ju ndihmuar të përmbushni kërkesat në rritje për kirurgji

Në momentet e kërkesës maksimale, ose nëse një teatër mbyllet për riparime, ju mund të na drejtoheni për zgjidhje të shpejta, të besueshme dhe të sigurta që do të mbajnë në lëvizje listën tuaj kirurgjikale. Objektet tona të sallonit operativ me rrjedhje laminare, ultra të pastra, standarde dhe hibride të lëvizshme dhe modulare mund të ndërtohen sipas kërkesave tuaja. Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera të objekteve të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet, për të ofruar një strukturë ditor.

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor u kanë ofruar spitaleve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar kapacitet klinik për një sërë specializimesh kirurgjikale të përgjithshme dhe të specializuara, duke përfshirë maternitetin, zëvendësimin dhe rishikimet ortopedike të kyçeve, procedurat kardiovaskulare, kurrizore dhe gjinekologjike.

Të gjitha objektet mund të përdoren 24/7, dhe ne mund të ofrojmë një ekip mjekësh me përvojë të lartë për t'i operuar ato. Pajisjet mjekësore shtesë mund të sigurohen sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse.

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Teatrot operative të realizuara pa kompromis

Ju keni nevojë për hapësira të kujdesit shëndetësor që janë të konfiguruara saktësisht për të përmbushur nevojat e ekipit kirurgjik, dhe kjo është ajo që ne ofrojmë çdo herë. Kërkesa të tilla si një dhomë anestezie, një dhomë zhveshjeje, një zonë shërbimi të ndotur ose një zonë rikuperimi me 2 shtretër, në fazën e parë mund të plotësohen të gjitha. Nëse nevojitet një vendkalim integral për në një objekt tjetër ose ndërtesë spitali, ne mund ta zgjidhim edhe atë. 

Teatrot tona hibride të operimit mund të konfigurohen për të vendosur skanera CT dhe pajisje të tjera të avancuara të imazhit mjekësor, si skanerë fiks C-Arms dhe MRI për të ndihmuar në procedurat kirurgjikale minimalisht invazive. 

Do të diskutohen konsiderata praktike si dimensionet e vendit, furnizimi me energji elektrike dhe me ujë, kullimi i papastërtisë dhe telekomunikacioni për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme.

Lexoni më shumë rreth tonë shërbimi i projektimit dhe ndërtimit.

“Vanguard është krejtësisht ndryshe nga çdo gjë tjetër në treg, është një teatër i gatshëm me plug-in”.
Prokurimi, Kapaciteti kryesor shtesë.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M

Teatër operativ celular

Objektet tona të sallonit operativ me rrjedhje laminare, ultra të pastra, standarde dhe hibride të lëvizshme dhe modulare mund të ndërtohen sipas kërkesave tuaja. Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera të objekteve të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet, për të ofruar një strukturë ditor.

Studimet e rasteve

Spitali Bassetlaw, Doncaster

Teatrot e lëvizshme operative në Spitalin Bassetlaw, Doncaster dhe Bassetlaw NHS Trust
Me shume informacion

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe