Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Bassetlaw, Doncaster

Teatrot e lëvizshme operative në Spitalin Bassetlaw, Doncaster dhe Bassetlaw NHS Trust

Nevoja 

Spitali po i nënshtrohej punimeve të rinovimit të çatisë dhe sallat e operacionit nuk mund të përdoreshin. Kërkohej një zgjidhje për të siguruar që operacionet e planifikuara të mund të vazhdonin dhe për të siguruar vazhdimësi të kujdesit për pacientët e Trustit. 

Plani

Plani fillestar ishte që të siguroheshin dy salla operative të lëvizshme për të mbuluar kohën e ndërprerjes nga teatrot e brendshme të spitalit, megjithatë, gjatë diskutimeve, u vendos që tre teatro me zona mbështetëse modulare për ruajtje, ndërrim dhe mirëqenie do të ishin më të përshtatshme. Ky plan do të siguronte që objekti të ishte i pavarur, duke mbuluar njëkohësisht humbjen në kapacitet. 

Zgjidhja

Në vetëm 10 javë, u projektuan, u instaluan dhe u vunë në punë tre salla operative të lëvizshme me pajisje mbështetëse të qendrës modulare. Kjo shkallë kohore përfshinte ndërtimin e një korridori lidhës dhe muret e zjarrit (në konsultim me oficerin e zjarrfikësve të Trustit). Trajnimi klinik u ofrua për stafin që do të drejtonte funksionimin dhe mirëmbajtjen e përditshme të objektit. 

Rezultati

Ndërtimi i sallave të lëvizshme operative nënkuptonte që puna e rinovimit të çatisë nuk e ndërpreu kujdesin që spitali ishte në gjendje të ofronte për pacientët e tij. Kirurgjia e planifikuar e përgjithshme, e gjirit dhe e laserit vazhdoi, së bashku me artroplastikën, kirurgjinë ortopedike të këmbës, shpatullave dhe duarve, si dhe procedurat urologjike, gjinekologjike dhe endoskopike. 

Si rezultat, Spitalet Mësimore Doncaster dhe Bassetlaw u bënë ofruesi i parë akut i NHS në vend që çrrënjosi me sukses betonin e gazuar të përforcuar të autoklavuar (RAAC) nga vendet e tij.

Partneriteti ynë me Vincin

Vinçi iu afrua Vanguard për të ndihmuar me këtë projekt për shkak të një marrëdhënieje të mëparshme të suksesshme pune. Ne ishim të kënaqur që punuam me Vinci për të ndihmuar spitalin që të vazhdojë kujdesin e tyre gjatë punës së rinovimit të kryer nga Vinci dhe IHP (një sipërmarrje e përbashkët midis Vinci dhe Sir Robert McAlpine).  

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe