Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Trashëgimia

Krijimi i zgjidhjeve inovative për ofruesit e kujdesit shëndetësor për më shumë se dy dekada

Që kur Vanguard Healthcare Solutions u krijua në 1999, reputacioni ynë si ofruesi kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël është rritur në mënyrë të qëndrueshme. Ne jemi krenarë që punojmë në partneritet me NHS Trusts dhe organizata të sektorit të pavarur në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar — mbi 50% ofruesve të spitaleve publike në Mbretërinë e Bashkuar kanë përdorur tani një nga hapësirat tona të kujdesit shëndetësor. Klientët tanë na besojnë neve për të ofruar zgjidhje me cilësi të lartë, teknikisht të avancuar për të përmirësuar rezultatet shëndetësore me ritëm dhe për t'u kthyer tek ne herë pas here kur nevojat ndryshojnë. 

2018 pa fillimin zyrtar të Q-bital Healthcare Solutions, divizioni ndërkombëtar i Vanguard Healthcare Solutions. Zgjerimi i kompanisë ka vazhduar i pandërprerë si në Mbretërinë e Bashkuar ashtu edhe në atë ndërkombëtar, dhe ajo vazhdon të ofrojë zgjidhje të reja inovative. Tani operojmë ndërkombëtarisht në Holandë, Suedi, Australi dhe Francë dhe vazhdojmë të shikojmë tregje të reja për t'u zgjeruar, duke ofruar mbështetje kudo që është e nevojshme. Për më shumë informacion mbi operacionet tona ndërkombëtare, ju lutemi vizitoni www.q-bital.com.

Në vitin 2023, Vanguard Healthcare Solutions njoftoi blerjen e një objekti prodhimi të ndërtuar me qëllim në Hull. Ky investim lejon kapacitet shtesë për aftësitë tona të përkohshme dhe të përhershme të prodhimit të hapësirës modulare. Kjo nismë do të ofrojë hapësirë më të madhe për të përmbushur me sukses nevojat për investime në infrastrukturë në sektorin e kujdesit shëndetësor.

 

Çdo detaj konsiderohet për të bërë që hapësirat tona të kujdesit shëndetësor të funksionojnë për klientët tanë

Ne punojmë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë, të qëndrueshme të kujdesit shëndetësor, me hapësira të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm dhe modularë me porosi që adresojnë nevojat unike të çdo sistemi të kujdesit shëndetësor. Objektet tona mund të përshtaten me një sërë zgjedhjesh duke përfshirë teatrot e operacionit, qendrat kirurgjikale, qendrat e diagnostikimit të komunitetit (CDCs), suitat e endoskopisë, objektet e dekontaminimit dhe sterilizimit, repartet, klinikat dhe njësitë e lëndimeve të lehta (MIU). Produktet tona, shërbimet dhe opsionet e stafit klinik mund të kombinohen për të ofruar mundësi të pafundme; çdo projekt i ri është një mundësi për të krijuar një hapësirë tërësisht unike të kujdesit shëndetësor.

Reputacioni ynë u krijua nga aftësia jonë për të mbështetur spitalet me kapacitete shtesë që mund të shpërndaheshin brenda pak ditësh. Megjithatë, ne u ofrojmë klientëve tanë shumë më tepër, me mundësi të pafundme që partnerët tanë të besuar të zgjerojnë kufijtë e ofrimit të kujdesit të tyre shëndetësor. 

Ekspertiza jonë bazohet në krijimin e marrëdhënieve të forta me klientët tanë dhe zhvillimin e mënyrave për të përmirësuar infrastrukturën ekzistuese të pasurisë së kujdesit shëndetësor. Ambicia jonë shtytëse është të jemi pjesë e zhvillimit të zgjidhjeve më fleksibël të infrastrukturës së kujdesit shëndetësor në botë. Krahas ofrimit të Hapësirave të Kujdesit Shëndetësor për të ndihmuar me kërkesat e larta të pacientëve dhe listat e gjata të pritjes, ne mund t'ju ndihmojmë të kapërceni sfidat operacionale të tilla si rinovimi dhe të ofrojmë një përgjigje urgjente nëse përjetoni një zjarr, përmbytje ose prishje teatri. 

Një ekip i përkushtuar ekspertësh ndihmojnë në menaxhimin e projektit, projektimin, zbatimin dhe ofrimin e shërbimit klinik të çdo objekti që nga konceptimi fillestar deri në largimin nga vendi. Çdo fazë e projektit mbështetet nga një ekip klinik i mjekëve të departamentit operativ, asistentëve të kujdesit shëndetësor dhe infermierëve të regjistruar, të cilët janë të disponueshëm për të siguruar staf shtesë të objekteve kur kërkohet.

Mbi 350,000 procedura dhe duke numëruar…

Mbi 350,000 procedura janë kryer në objektet tona të lëvizshme me staf klinik deri më sot.

Si një ofrues i shërbimit klinik të klasit botëror, ne jemi krenarë që Hapësirat tona të Kujdesit Shëndetësor janë të përshtatshme për 75% të të gjitha llojeve të procedurave klinike të kryera në një spital të madh akut, nga zëvendësimet e ijeve deri te operacioni i kataraktit, procedurat e endoskopisë deri te kirurgjia plastike.

Shumë nga objektet tona shfrytëzohen dhe plotësohen nga spitali. Për kontratat ku një lehtësues i njësisë Vanguard është në vend, kompania monitoron dhe regjistron një numërues procedurash në vazhdim për të mundësuar përmirësim të vazhdueshëm dhe për të ofruar dëshmi të përvojës së saj të pasur.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe