Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Pyetjet e shpeshta

Sa kohë duhet për të instaluar një strukturë modulare?

Përgjigja e shkurtër është më pak kohë që mund të mendoni. Objektet modulare që përdorin metoda moderne të ndërtimit mund të zhvillohen shumë më shpejt se ndërtesat tradicionale me tulla dhe llaç. Për shembull, nga urdhri i blerjes deri në dorëzimin, ndërtimi i katër sallave operative modulare ditore, hapësirës së rikuperimit dhe dhomave të tjera mbështetëse në një spital mund të zgjasë jo më pak se 12 javë ose deri në 26 javë nëse kërkohet një zgjidhje e personalizuar e Hapësirës Shëndetësore.

Zbuloni se sa shpejt një strukturë modulare mund të mbërrijë në spitalin tuaj.

A mund të marr me qira ose të blej një objekt?

Përgjigja është po për të dyja. Ne ofrojmë një fleksibël qasjen e prokurimit për pajisjet tona modulare me opsione qiraje, marrje me qira/blerje dhe blerje të disponueshme ose drejtpërdrejt, ose përmes kornizave të ndryshme.

Njësitë tona të lëvizshme janë të disponueshme vetëm për qira, kjo na lejon të jemi në këmbë dhe t'u përgjigjemi nevojave urgjente me njësi të disponueshme rregullisht.

A ka një periudhë minimale të qirasë?

Në përgjithësi, ekziston një periudhë minimale 13-javore e qirasë për pajisjet tona celulare dhe ne mund të ndërtojmë një model çmimi për pajisjet tona modulare nga 26 javë e tutje. Megjithatë, ne adoptojmë një qasje fleksibël pasi prioriteti ynë është gjithmonë të bazojmë zgjidhjet tona rreth nevojave të klientëve tanë në krahasim me kufizimet e vendosura.

Cilat procedura mund të kryhen në një sallë operative të lëvizshme?

75% e të gjitha llojeve të procedurave klinike të kryera në një spital të madh akut mund të kryhen në sallat tona të lëvizshme të operacionit, nga zëvendësimet e ijeve deri te operacioni i kataraktit, procedurat e endoskopisë deri te operacionet plastike. Plus kardiokirurgjia e specializuar dhe procedurat komplekse të kancerit. Lista e plotë është shumë e gjatë për t'u përfshirë këtu, por mund të mësoni më shumë në faqen tonë Faqja e trashëgimisë.

Çfarë avantazhesh ofrojnë ndërtesat modulare ndaj ndërtesave tradicionale të kujdesit shëndetësor?

Përfitimi kryesor është shpejtësia që ata mund të mbërrijnë në vend dhe të lejojnë pacientët e parë të kalojnë nga dera. Ndërtesat MMC dhe ndërtimi jashtë kantierit janë po aq të qëndrueshme dhe cilësore sa ndërtesat tradicionale 'tulla dhe llaç', ndryshimi i madh është se ato mund të ndërtohen në të njëjtën kohë me kryerjen e punimeve të nënstrukturës në terren.

Dizajni i modulit dhe MMC mund të shkurtojnë kohën e ndërtimit deri në 45%, të ulin kostot me 16% dhe të rrisin produktivitetin me 30% gjatë gjithë procesit të ndërtimit.1 Ka edhe përfitime mjedisore, me mbetje të kufizuara dhe reduktim të karbonit kundrejt dërgesave tradicionale të kantierit.

Si shembull - Spitali St Joseph në Denver, Kolorado zbuloi se ndërtimi jashtë vendit të objekteve të tyre uli 72 ditë nga koha e dorëzimit dhe uli koston me rreth $4.3 milion.2

1. Letër e bardhë për të ndërtuar një kujdes më të mirë shëndetësor.
2. Geiger, 2017.

A nevojitet leja e planifikimit për të instaluar një objekt celular?

Leja e planifikimit ndonjëherë nevojitet për disa dërgesa celulare, kjo varet nga kohëzgjatja e afatit dhe qëllimi i projektit. Mos u shqetësoni, ne mund të ndihmojmë me këtë.

Siç mund ta prisnit, ne kemi një përvojë të pasur në këtë fushë. Ekipi ynë i projektit mund të përfshijë një konsulent të specializuar planifikimi për të mbështetur klientët me procesin e paraqitjes dhe miratimit të planifikimit, ky është shpesh rasti me zgjidhje gardiane. Konsulenti ynë do të angazhohet në diskutime para-planifikuese me autoritetin vendor përkatës për të siguruar që kërkesat e tyre të kuptohen mirë, kjo minimizon vonesat në dhënien e lejes së planifikimit.

Ekipi ynë do të ishte i lumtur ta diskutonte këtë me ju. Kontaktoni

A nevojitet leja e planifikimit për të instaluar një objekt modular?

Po, leja e planifikimit nevojitet për ndërtimet modulare për shkak të gjatësisë së afatit dhe shtrirjes së projektit, por ne mund të ndihmojmë me këtë.

Siç mund ta prisnit, ne kemi një përvojë të pasur në këtë fushë. Ekipi ynë i projektit mund të përfshijë një konsulent të specializuar planifikimi për të mbështetur klientët me procesin e paraqitjes dhe miratimit të planifikimit, ky është shpesh rasti me zgjidhje gardiane. Konsulenti ynë do të angazhohet në diskutime para-planifikuese me autoritetin vendor përkatës për të siguruar që kërkesat e tyre të kuptohen mirë, kjo minimizon vonesat në dhënien e lejes së planifikimit.

Miqësia jonë ekipi do të ishte i lumtur ta diskutonte këtë me ju. Kontaktoni

A mund të bëni një strukturë që është sipas kërkesave tona?

Absolutisht, kjo është ajo për të cilën ne jemi të njohur. Ne do të punojmë me ju për të krijuar një hapësirë të kujdesit shëndetësor që është krijuar për t'iu përshtatur kërkesave tuaja specifike, nga menaxhimi i rrjedhës së pacientit, masat e efikasitetit, deri te pamja dhe ndjesia e jashtme.

A ofroni zgjidhje për stafin klinik?

Po, ofrimi i personelit klinik shpesh është pjesë e kontratave tona. Ne kemi një ekip të fortë mjekësh të regjistruar dhe të paregjistruar, të cilët jo vetëm ofrojnë një shërbim të shkëlqyer klinik për klientët tanë dhe pacientët e tyre, por gjithashtu kanë njohuri të shëndosha për atë që duhet për të punuar në një institucion të përkohshëm.

Rolet tipike mund të përfshijnë teatrin, endoskopinë dhe praktikuesit kryesorë (të gjithë të regjistruar në NMC/HCPC), praktikuesit e departamentit operativ me përvojë në procedurat diagnostikuese dhe terapeutike, praktikuesit e dekontaminimit dhe lehtësuesit e njësisë.

Zbuloni më shumë se si mund t'ju ndihmojmë me stafin klinik për hapësirën tuaj të kujdesit shëndetësor.

Si mund të mësoj më shumë rreth marrjes së një sallë operacioni në vend?

Thjesht kontaktoni ekipin tonë miqësor dhe ata do t'ju përcjellin hapat, me siguri do të zbuloni se procesi është më i drejtpërdrejtë nga sa e kishit imagjinuar. Ne mund të heqim punën e vështirë për ju, dhe madje të ofrojmë një zgjidhje me çelës në dorë nëse kjo ju përshtatet më së miri.

Kontaktoni

A furnizoni objekte jashtë MB?

Po, ne operojmë ndërkombëtarisht nën markën Q-bital Healthcare Solutions. Ne kemi përvojë në ofrimin e objekteve në Australi, Zelandën e Re, Beneluks, Francë, Irlandë dhe Nordikët. Ekipi ynë miqësor ndërkombëtar mund t'ju tregojë më shumë ose ta vizitojë www.q-bital.com.

Si e menaxhoni ndikimin tuaj në mjedis, veçanërisht me objektet tuaja më të mëdha?

Si e menaxhoni ndikimin tuaj në mjedis, veçanërisht me objektet tuaja më të mëdha?
Si ofrues i NHS-së, ne ndajmë vizionin e përcaktuar në Planin e Gjelbër të NHS. Zgjidhjet tona janë projektuar, ndërtuar dhe ofruar me kujdes dhe konsideratë të madhe për mjedisin, duke reduktuar karbonin në çdo hap të procesit tonë të prodhimit. Ne vazhdimisht kërkojmë mënyra për të minimizuar ndikimin e mënyrës se si i përdorim burimet me një fokus të veçantë në sigurimin që kontribuojmë në axhendën globale për ndryshimet klimatike.

Synimi ynë është të jemi zero neto të karbonit për emetimet e fushës 1 & 2 deri në fund të vitit 2023 dhe për shtrirjen 3 deri në vitin 2035; ne kemi një plan të fuqishëm për Reduktimin e Karbonit për të na ndihmuar ta arrijmë këtë. Ne jemi krenarë për përparimin tonë në udhëtimin drejt zeros neto të karbonit, hidhini një vështrim më të afërt këtu…

Së fundmi kemi bërë partneritet me Klima për të krijuar një strategji për heqjen e karbonit për të na ndihmuar të arrijmë ambiciet tona neto zero. Portofoli inovativ i projekteve të heqjes së karbonit përfshin projekte të tilla si kapja e drejtpërdrejtë e ajrit, depozitimi i thellë i bio-vajit, leshterikët e oqeanit dhe mbjellja restauruese e pemëve. Të gjitha verifikohen në mënyrë të pavarur për të siguruar integritetin e tyre.

A punoni me partnerë?

Po, ne jemi gjithmonë të gatshëm të hetojmë mundësi partneriteti dhe aktualisht janë duke punuar me prodhuesit e pajisjeve, arkitektët, operatorët e ndërtimit dhe shërbimeve klinike.

A është Vanguard miratuar dhe renditur në të gjitha kornizat spitalore?

Shumë nga klientët tanë përdorin një marrëveshje kuadër për të prokuruar një objekt i ri; ne jemi të miratuar dhe të listuar në të gjitha kornizat kryesore spitalore. Ka përfitime të bashkangjitura në secilin prej kornizave, kështu që është mirë të eksploroni se çfarë mund t'ju ofrojnë.

Kontaktoni

A disponohet një zgjidhje e plotë me çelës në dorë?

Absolutisht, ne mund të kujdesemi për të gjithë procesin dhe të ofrojmë një zgjidhje me çelës në dorë. Ky shërbim përfshin menaxhimin e plotë të procesit të projektimit (përfshirë miratimin e rastit të biznesit), prodhimin e brendshëm, instalimin në terren dhe vënien në punë të projektit. Ne kemi një përvojë të pasur në prokurimin dhe shpërndarjen e të gjitha punimeve të faqes përmes ekipit tonë të specializuar të projektimit të kujdesit shëndetësor.

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe