Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions bashkon forcat me Klimate për projektin e heqjes së karbonit dhe hedh hapin tjetër në udhëtimin e tij Net Zero

9 Qershor, 2023
< Kthehu te lajmet
Lexoni për partneritetin tonë me Klimate.co si pjesë e udhëtimit tonë Net Zero

VANGUARD Healthcare Solutions ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm në rrugëtimin e saj drejt shndërrimit në një organizatë Net Zero duke bashkëpunuar me ekspertë danezë për heqjen e karbonit Klima, të cilët punojnë së bashku me kompanitë përgjegjëse për mjedisin si Vanguard për t'i ndihmuar ata të arrijnë Net Zero dhe të përshpejtojnë teknologjitë e heqjes së karbonit.

Vanguard është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël, duke ofruar salla operative me cilësi të lartë, teknikisht të avancuar, objekte klinike, endoskopi dhe zgjidhje diagnostikuese me ritëm në partneritet me klientët e kujdesit shëndetësor për të rritur kapacitetin së bashku me përmirësimin e efikasitetit dhe rezultateve shëndetësore.

Së bashku me Klimate, Vanguard po ndërton një portofol projektesh për heqjen e karbonit për të arritur objektivat e tyre dhe për të mbështetur mjedisin. Portofoli do të përfshijë projekte të tilla si kapja e drejtpërdrejtë e ajrit, depozitimi i thellë i bio-vajit, leshterikët e oqeanit dhe mbjellja restauruese e pemëve dhe këto do të verifikohen në mënyrë të pavarur për të siguruar integritetin dhe efektivitetin e tyre.

Investimi në këto projekte të heqjes së karbonit do të luajë një rol thelbësor për të ndihmuar Vanguard të arrijë ambiciet e tij për t'u bërë neutral ndaj karbonit për emetimet e fushës 1 dhe 2 në vitet e ardhshme. Ky investim është një hap i parë në një program për heqjen e karbonit që merr përgjegjësinë për emetimet e pashmangshme dhe do të shoqërohet me punën e Vanguard për të ulur nivelin e emetimit të karbonit me 61%. Puna për arritjen e këtij qëllimi do të përfshijë gjithashtu futjen e mjeteve elektrike në flotën e saj, përdorimin e burimeve të rinovueshme të energjisë për të gjitha ambientet dhe rritjen e nivelit të riciklimit të mbetjeve.

Globalisht dihet se emetimet duhet të bien me 451 TP4T deri në vitin 2030 për të mbajtur temperaturat nën 1.5C krahasuar me nivelet para-industriale.

Chris Blackwell-Frost, Kryeshefi Ekzekutiv në Vanguard Healthcare Solutions, tha:

“Unë u frymëzova shumë nga Parimet e Kompensimit të Oksfordit, dhe qasja e portofolit të Klimate për heqjen e karbonit na lejon të përputhemi në mënyrë të përsosur me këto.

“Si një organizatë ne jemi plotësisht të përkushtuar për të qenë një ofrues i objekteve dhe shërbimeve klinike të klasit botëror dhe një organizatë që operon në një mënyrë të kujdesshme dhe të përgjegjshme ndaj mjedisit. Ne jemi të përkushtuar të jemi neutral ndaj karbonit për emetimet e fushës 1 dhe 2 në 2023 dhe përmes programit tonë të investimeve dhe partneritetit me Kllimate, ne do ta arrijmë këtë qëllim.

Si një biznes global, qëllimi ynë është të bëjmë gjithçka që mundemi për të menaxhuar ndikimin mjedisor të punës sonë dhe të luajmë rolin tonë në mbrojtjen e mjedisit sado që të mundemi. Një pjesë e fokusit tonë, natyrisht, është në reduktimin e emetimeve absolute të operacioneve tona, por është thelbësore që ne gjithashtu t'i plotësojmë ato veprime me ato që heqin gjithashtu karbonin.

Ne jemi të kënaqur që po punojmë së bashku me Klimate për të investuar në një portofol projektesh për heqjen e karbonit në mbarë botën dhe për të bërë gjithçka që mundemi për të rishikuar dhe përmirësuar vazhdimisht veprimet që po ndërmarrim për të arritur objektivin tonë Net Zero deri në vitin 2035.

Erik Wihlborg, Shefi Tregtar, Klimate, tha:

"Ne jemi të kënaqur që po punojmë së bashku me Vanguard për t'i ndihmuar ata të kenë qasje në zgjidhje me cilësi të lartë, inovative dhe të verifikueshme për heqjen e karbonit, të cilat janë në përputhje me shkencën dhe që do t'i ndihmojnë ata të arrijnë ambiciet e tyre mjedisore."

Shënim për redaktorët

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard është një kompani e teknologjisë mjekësore e cila ka bashkëpunuar me ofruesit e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar dhe globalisht, duke përfshirë Evropën dhe Australinë, për gati 25 vjet.

Vanguard krijon dhe ofron me shpejtësi hapësira të kujdesit shëndetësor modular dhe të lëvizshëm, duke përfshirë qendrat kirurgjikale me shumë teatro, qendrat diagnostikuese, teatrot e operacionit ultra të pastra dhe standarde, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat, repartet, dhomat e procedurave të dyfishta, suitat e dekontaminimit dhe shërbimet qendrore të sterilizimit.

Zgjidhjet mobile dhe modulare Vanguard ofrojnë mjedise klinike me cilësi të lartë, të specializuar dhe të integruar ku mund të ofrohen një sërë procedurash, duke përfshirë ortopedinë, oftalmologjinë dhe endoskopinë. Këto ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor, përfshirë NHS, për të rritur kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike, duke ndihmuar në uljen e kohës së pritjes për procedurat. Ato mund të përdoren si në situata të planifikuara ashtu edhe në situata emergjente.

Vanguard mund të mbështesë objektet me mbështetje klinike dhe staf infermieror, si dhe shërbime shtesë mbështetëse që shtrihen në pajisjet dhe shërbimet e mbështetjes dhe mirëmbajtjes në vend.

Rreth klimës:

Klimate është një kompani e teknologjisë klimatike e themeluar në vitin 2021 me selinë e saj në Kopenhagë, Danimarkë. Klimate ofron qasje në zgjidhje me cilësi të lartë, inovative dhe të verifikueshme për heqjen e karbonit, të përafruara me shkencën. Qëllimi kryesor i Klimate është të shkallëzojë dhe përshpejtojë zhvillimin e metodave dhe teknologjive të heqjes së karbonit të nevojshme për të arritur objektivat e përcaktuara nga Marrëveshja e Parisit.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe