Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Planifikimi i rimëkëmbjes nga fatkeqësitë

Planifikimi i rimëkëmbjes nga fatkeqësitë

Nëse spitali juaj është për të ardhur keq dhe përjeton një zjarr, përmbytje ose prishje të teatrit, ai mund të ketë një ndikim të rëndësishëm si te stafi ashtu edhe te pacientët. Humbja e aksesit në shërbimet lokale mund të ketë një efekt të dëmshëm për komunitetet, kështu që një përgjigje e shpejtë që siguron ofrimin e vazhdueshëm të kujdesit klinik me cilësi të lartë është thelbësore.

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor bëhen më vete në këto situata dhe mund të vendosen shpejt ndërsa po krijohen riparime të mëdha dhe infrastruktura zëvendësuese. Rivendosja e objekteve të kujdesit shëndetësor në spitalet e prekura nga fatkeqësitë është një nga prioritetet tona kryesore. Shërbimi ynë i planifikimit të fatkeqësive ofrohet pa asnjë detyrim (përpara se të ndodhë ndonjë fatkeqësi) për të mbështetur planet tuaja të rimëkëmbjes nga fatkeqësitë. 

Si ju mbështesim në këto rrethana të vështira:

  • Ndërlidhja me ekipet e spitalit dhe drejtuesit lokalë për të vlerësuar ndikimin e incidentit

  • Krijimi i një projekt-propozimi të përshtatur për të përmbushur nevojat e popullatës lokale

  • Hartimi i një zgjidhjeje me porosi ku dëmi është i konsiderueshëm dhe periudha e rikuperimit ka të ngjarë të jetë e gjatë

  • Projektimi i një kompleksi të kujdesit shëndetësor me shumë modalitete që mund të përfshijë dhoma konsultimi, zona klinikash, sallat e operacionit, zonat e mirëqenies së stafit, endoskopia dhe biblioteka e objekteve dhe pajisjeve të dekontaminimit

 

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon juaja spitali mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe