Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Shërbimet tona

Ne mund t'ju ndihmojmë t'i përgjigjeni sfidave të kujdesit ndaj pacientit

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh për t'ju ndihmuar të përmbushni listën tuaj të pritjes, rinovimin dhe sfidat e reagimit emergjent. 

Për më tepër, ne mund të ofrojmë zgjidhje të plota me çelës në dorë, të cilat përfshijnë dizajnin me porosi dhe opsionet e ndërtimit që punojnë në bashkëpunim me organizatat e kujdesit shëndetësor për të përmbushur nevojat e kërkuara të kapacitetit. 

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe