Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Dekontaminimi me endoskop

Dekontaminimi dhe sterilizimi

Objektet tona të dekontaminimit të endoskopit ofrojnë një strukturë ideale dekantimi gjatë programeve të rinovimit dhe mund të ndihmojnë spitalet t'i përgjigjen sfidave të kapacitetit gjatë periudhave me kërkesë të lartë.  

Të gjitha objektet tona janë në përputhje me HTM, dhe në varësi të modelit të zgjedhur mund të përpunojnë 90 ose 120 objekte në ditë. Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor ofrojnë ambiente pune të bollshme, të kontrolluara nga klima, me shumë dritë natyrale. Ata mbërrijnë të pajisur plotësisht, pas konsultimeve me stafin e vijës së parë. Ambientet e dekontaminimit të endoskopit mund të instalohen brenda disa orësh dhe mund të bëhen funksionale pas një periudhe të shkurtër funksionimi. 

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor për dekontaminimin e endoskopit mund të konfigurohen për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ato mund të përfshijnë lavamanë të dyfishtë endoskopi, kabinete tharjeje, karroca transporti dhe deri në katër AER. Mund të përfshihen zonat e ndërrimit të personelit dhe të mirëqenies, si dhe një WC. Ju gjithashtu mund të shtoni dhoma të ripërpunimit të fushës dhe një dhomë teknike. 

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitali i Përgjithshëm Wexford, Irlandë

Komplet endoskopie celulare në Spitalin e Përgjithshëm Wexford, Irlandë.
Me shume informacion

Spitalet Universitare të Oksfordit, Fondacioni i NHS

Njësia e Dekontaminimit të Endoskopit celular Vanguard lejon Spitalin John Radcliffe të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë pa ndërprerje.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe