Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i Përgjithshëm Wexford, Irlandë

Komplet endoskopie celulare në Spitalin e Përgjithshëm Wexford, Irlandë.

Nevoja 

Spitali i Përgjithshëm Wexford pësoi dëme të mëdha në një zjarr shkatërrues, duke përfshirë një shembje të pjesshme të çatisë së bashku me dëmtimin e ujit dhe zjarrit në ndërtesa dhe pajisje mjekësore. Dëmet u shtrinë në 'pjesë të mëdha' të spitalit duke e lënë atë në nevojë për punime të konsiderueshme ndërtimore dhe elektrike. Fatmirësisht nga flakët nuk ka të lënduar. Të gjithë, përveç 29 nga 219 pacientët në terren në atë kohë, duhej të evakuoheshin ose të zhvendoseshin në objekte të tjera dhe gjysma e shtretërve të spitalit u mbyllën. Krahas departamentit të aksidenteve dhe urgjencës, procedurat e endoskopisë ishin një nga shërbimet në spitalin me 270 shtretër që u përfshi nga zjarri.

Me një popullsi të madhe dhe që i shërben një komuniteti prej 163,919 personash, shërbimet diagnostikuese të spitalit ishin tashmë nën presion për sa i përket kërkesës dhe kohës së pritjes dhe çdo pezullim i zgjatur i këtyre procedurave thelbësore do të kishte pasur efekte jashtëzakonisht negative.

Spitalit i nevojitej një zgjidhje që mund të ishte në vend dhe të funksiononte shpejt dhe që mund të siguronte ruajtjen e niveleve të xhiros së pacientit para zjarrit.

Plani

Duke punuar me partnerin e tyre, Accuscience Ireland me bazë në Kildare dhe ekipin në spital, Vanguard Healthcare Solutions organizuan që Wexford të merrte dorëzimin e një komplete endoskopie celulare. Kompleti do të ofronte një lehtësi "me një ndalesë" nga pritja, konsultimi, procedura dhe rikuperimi, si dhe do të ofronte një strukturë të brendshme dekontaminimi.

Objekti i pavarur do të vendosej në një zonë të dedikuar në vend, duke u ofruar pacientëve mundësinë për të marrë pjesë në takimet e tyre pa pasur nevojë të vizitojnë ndërtesën kryesore të spitalit.

Derisa të bëhej funksional, ekipi përdori zgjidhje të përkohshme të përdorimit të teatrove në raste urgjente dhe gjithashtu zgjati ditën dhe javën e punës në një ambient jashtë vendit të drejtuar gjithashtu nga spitali. Megjithatë, të dyja zgjidhjet nuk ishin të qëndrueshme në terma afatgjatë dhe sollën me vete kosto të shtuara si dhe shqetësime përsa i përket dekontaminimit të fushës. 

Zgjidhja

Pas mbështetjes ministrore, u ra dakord që zgjidhja Vanguard do të plotësonte më së miri nevojën urgjente të spitalit për shërbime të rikthyera të endoskopisë. Ndërkohë që priste dorëzimin e tij, spitali iu qas rretheve virtuale dhe materialeve të tjera të ofruara nga Vanguard për të ndihmuar ekipin të familjarizohej me objektin.

Objekti u dorëzua pas një udhëtimi në rrugë dhe traget nga vendndodhja Manningtree e Vanguard. Pas një periudhe punimesh në kantier, duke përfshirë ndërtimin e një korridori lidhës, vënien në punë, testimin dhe vërtetimin e shërbimeve të tilla si uji dhe energjia elektrike, njësia u bë funksionale në qershor 2023.

“Procesi i dorëzimit dhe instalimit të objektit ishte i qetë dhe shumë i shpejtë. Njerëzit në terren gjatë atij procesi ishin shumë të dobishëm dhe pati trajnime të ofruara nga Vanguard për stafin tonë. Me të vërtetë po luan një rol thelbësor në mirëmbajtjen e shërbimeve, menaxhimin e listave të pritjes dhe ndihmën që njerëzit të shihen sa më shpejt që të jetë e mundur. Pa të, do të ishte e pamundur ta bësh këtë.”
Patricia Hackett, Menaxhere e Shërbimeve Klinike të Operacioneve në Spitalin e Përgjithshëm Wexford

Rezultati

Pajisja e endoskopisë celulare Vanguard po i lejon klinicistët të kryejnë numrin ekuivalent të procedurave prej 18 pikësh JAG në ditë. Ai funksionon mesatarisht pesë ditë në javë, me seanca shtesë çdo të shtunë të dytë. Ekipi kryen një sërë procedurash duke përfshirë kolonoskopi, gastroskopi dhe sigmoidoskopi.

Ekipi në Wexford vlerësoi ofrimin e tij 'të qetë'. Megjithëse është më i vogël se mjedisi ku ekipi ka punuar më parë, reagimet kanë qenë pozitive si nga stafi ashtu edhe nga pacientët. Të dy vlerësojnë se objekti është i ndarë nga spitali kryesor, megjithëse i lidhur me një korridor të ndërtuar për qëllime, veçanërisht në rast të ndonjë shpërthimi viral.

Në funksion për të paktën 12 muaj, objekti po ofron të njëjtin kapacitet për sa i përket procedurave (18 pika JAG plus dy urgjenca) si paketa e mëparshme e endoskopisë brenda shtëpisë.

Partneriteti ynë me Accuscience

Ky ishte një projekt shumë i rëndësishëm. Partneriteti ynë me Akuza na mundëson të projektojmë dhe ofrojmë me shpejtësi një strukturë endoskopie të pajisur plotësisht.

"Zgjidhjet celulare si kjo paketë endoskopie shtojnë hapësirën klinike me cilësi të lartë shpejt dhe në mënyrë të sigurt dhe janë jashtëzakonisht të dobishme kur spitalet duhet të ndërmarrin veprime urgjente për të rifilluar shërbimet me shpejtësi pas një urgjence."
James McCann, Drejtor Menaxhues, Accuscience

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe