Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i qytetit Peterborough

Një strukturë inovative e "dorëzimit të ambulancës" rrit kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe mundëson që stafi i ambulancës të ridislokohet për t'iu përgjigjur thirrjeve 999.

Infrastruktura e kujdesit shëndetësor nga Vanguard Healthcare Solutions është vendosur si një zgjidhje inovative e "dorëzimit të ambulancës", duke ndihmuar në reduktimin e vonesave në departamentin e urgjencës dhe përmirësimin e përvojës së pacientit. Një strukturë e lëvizshme është e vendosur në gjirin e ambulancës të spitalit të qytetit Peterborough dhe ofron deri në tetë karroca për pacientët që presin pranimin në departamentin e urgjencës.

Projekti i përbashkët midis Vanguard dhe North West Anglia NHS Foundation Trust do të rrisë kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe do të mundësojë rishpërndarjen e stafit të ambulancës për t'iu përgjigjur thirrjeve 999. Reparti do të ketë staf nga ekipi klinik i Trustit dhe do të jetë në vend për gjashtë muaj. Vonesat e dorëzimit të ambulancës dhe kujdesi për korridorin janë raportuar gjerësisht në NHS këtë dimër. Për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit në Peterborough sa më shpejt të jetë e mundur për të lehtësuar dhe shmangur këto çështje, projekti u planifikua dhe njësia celulare u dorëzua brenda javësh.

“Ndërsa i afroheshim periudhës sonë të ngarkuar të dimrit, e dinim se kishim nevojë për një strukturë shtesë për të na ndihmuar të adresonim mungesën e kapaciteteve në departamentin tonë të urgjencës. Ne shikuam opsionet dhe u bë e qartë se Vanguard ishte në gjendje t'i përgjigjej shpejt nevojës sonë urgjente të dimrit.
“Puna me Vanguard nuk mund të ishte më e lehtë. Para se të instalohej objekti, kishte shqetësime sepse ne po instalonim një objekt gjatë një kohe shumë sfiduese dhe me ne ende nevojë për të drejtuar departamentin tonë të urgjencës. Instalimi u përfundua jashtëzakonisht shpejt dhe Vanguard punoi me ne për të krijuar plane alternative për të na ndihmuar të përballonim ambulancat që mbërrinin në të njëjtën kohë me instalimin e njësisë.”

Caroline Walker, Shef Ekzekutiv, Trusti i Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore

“Ne ishim të kënaqur që ishim në gjendje të ofronim një zgjidhje e cila do të përfitonte drejtpërdrejt pacientët në këtë mënyrë dhe do të ndihmonte ambulancat që të kthehen në përgjigje të thirrjeve sa më shpejt të jetë e mundur. Ne kemi punuar ngushtë me Trustin se si një njësi e lëvizshme mund t'i ndihmojë ata në faza të ndryshme të rrugës së pacientit duke filluar nga mbërritja në departamentin e urgjencës. Përfitimi shtesë i lëshimit më të shpejtë të ambulancave do të thotë që potencialisht mund të ndihmohen më shumë pacientë

“Do të funksionojë 24 orë në ditë. Pas mbërritjes në departamentin e urgjencës, pacientët do të triazhohen dhe do të merret një vendim se ku mund të presin pranimin në departament. Njësia e dorëzimit të ambulancës përfshin ambientet e pacientit dhe personelit, duke përfshirë tualetet, dhomat e zhveshjes dhe gazrat mjekësore për të siguruar që ajo të jetë klinikisht me cilësi të lartë, si dhe të rehatshme.
Maxine Lawson, Menaxher i Llogarive në Jug, Vanguard Healthcare Solutions

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Lexo më shumë

Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust

Kompleti i radiologjisë intervenuese në Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust.
Lexo më shumë

Spitali i Përgjithshëm Fairfield, Bury

Programi i Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh, komplet endoskopie me procedura të dyfishta.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe