Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kreisklinik Gross-Umstadt, Gjermani

Vendosja e një teatri operativ të lëvizshëm në një spital rrethor në Gjermani ndihmoi në ofrimin e një programi të përshpejtuar rinovimi

Nevoja

Një mbyllje afatshkurtër e dy prej sallave operative të Spitalit Distrikt Gross-Umstadt ishte e nevojshme për të akomoduar një rinovim të shkurtër. Kjo do të thoshte se spitali kishte nevojë për një zgjidhje efikase për të ruajtur rrjedhën e pacientëve.

Plani Vanguard

Duke punuar me ekipin e spitalit, Vanguard zhvilloi një plan për të ndihmuar spitalin të arrijë një rinovim të përfunduar në katër javë. Megjithatë, pas programit të suksesshëm të punimeve të spitalit, projekti përfundoi në 10 ditë – dy javë përpara afatit. Kjo shkallë e përshpejtuar e rinovimit uli kostot e spitalit dhe minimizoi ndërprerjen për pacientët.

Zgjidhja Vanguard

Pas periudhës së komisionimit dhe testimit, objekti ishte në gjendje të priste pacientët e tij të parë brenda dy javësh nga lindja. Ekipi në Vanguard punoi ngushtë me stafin e spitalit pritës gjatë kohës kritike të konfigurimit. Gjatë kësaj periudhe ata kanë monitoruar testimet e nevojshme. Kjo siguroi që mjedisi klinik që rezulton të përmbushte standardet rigoroze të kërkuara.

Stafi në Gross-Umstadt kaloi një javë së bashku me ekipin Vanguard, duke punuar në partneritet të ngushtë. Së bashku, ata arritën një zbatim efikas dhe efektiv të Hapësirës Shëndetësore gjatë periudhës së rinovimit. Stafi klinik i spitalit gjithashtu u përshtat shpejt me mjedisin e ri. Profesionalizmi i tyre ishte një faktor i rëndësishëm kontribues në suksesin përfundimtar të projektit.

Rezultati

Nëpërmjet vendosjes së një sallë operacioni celular pajisur me a sistemi i ajrit me rrjedhje laminare, i cili lejon fleksibilitet më të madh se sa një teatër standard, spitali ruajti nivelet e tij të shërbimit në një sërë specialitetesh kirurgjikale ndërsa rinovimi ishte në vazhdim. Kjo ruajti kujdesin e vazhdueshëm të pacientit dhe pacientët vazhduan të kishin akses lokal në procedurat.

Rinovimet u përfunduan brenda 10 ditëve pa asnjë humbje të ofrimit të shërbimit.

Dr. Achim May, OR Koordinatori i Spitalit të Rrethit Gross-Umstadt, na tha: “Për shkak të bashkëpunimit efikas dhe konstruktiv me Vanguard paraprakisht, ne realizuam transportin dhe ndërtimin e objekteve të lëvizshme pa asnjë problem”.

Statistikat e projektit

2

javë përpara afatit

1

sallë operacioni celular

20

humbja e ofrimit të shërbimit

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe