Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.

Nevoja

Në zonën e Trustit të Fondacionit të NHS të Spitaleve Hampshire, kishte një numër të konsiderueshëm pacientësh që kërkonin trajtim me endoskopi. Ekipi në Spitalin Basingstoke dëshironte të bënte ndryshime rrënjësore për të siguruar që pacientët të merrnin trajtim të menjëhershëm. Ata zhvilluan një strategji për të rritur ofrimin e shërbimeve duke ruajtur nivele të larta të kujdesit ndaj pacientit.

Plani Vanguard

Një pjesë e strategjisë së ekipit përfshinte marrjen me qira të një komplete endoskopie celulare të ofruar nga Vanguard Healthcare Solutions. Duke punuar së bashku me ekipet klinike dhe të pasurive të spitalit, kompania mbajti një takim para kontratës. Kjo ndihmoi për të detajuar saktësisht se çfarë kërkohej, duke u mundësuar ekipeve të përcaktojnë afate kohore reale dhe të arritshme për të përfunduar projektin. Kjo ishte kritike për suksesin e saj.

Zgjidhja Vanguard

Të suitë e endoskopisë celulare është dorëzuar, funksionale dhe funksionale dy javë pas kryerjes së testimit të nevojshëm. Zgjidhja ishte sigurimi i një ambienti klinik me cilësi të lartë, i pajisur posaçërisht për të përmbushur nevojat e spitalit.

Krijimi i kapaciteteve shtesë përfundimisht do t'i mundësonte spitalit të arrijë akreditimin e tij JAG, në veçanti komponentin e afateve kohore të Shkallës Globale të Vlerësimit të Endoskopisë (GRS).

Rezultati

Hapësira e Kujdesit Shëndetësor vazhdoi të ofrojë lehtësirat që spitali i kërkoi për të trajtuar me sukses 1800 pacientë, duke hapur derën për akreditimin e JAG. Spitali gjithashtu raportoi shumë pak komplikime dhe tha se reagimet e pacientëve ishin pozitive dhe dëshmi për suksesin e projektit.

Si rezultat i kësaj, spitali reduktoi listat e pritjes në pothuajse zero për këto procedura.

Kathy Barton, Menaxhere e Shërbimeve Klinike në Spitalin Basingstoke dhe North Hampshire, na tha: “Menaxhimi i një vëllimi kaq të lartë pacientësh ishte thelbësor nëse do të zhvillonim pajisjet tona të endoskopisë dhe përfundimisht do të arrinim akreditimin e JAG. Megjithatë, ne nuk ishim të gatshëm të komprometonim standardin tonë të lartë të kujdesit ndaj pacientit, prandaj vendimi për të përdorur një paketë endoskopie celulare. Kjo na lejoi të ofrojmë të njëjtin nivel shërbimi si ai në spital.”

Statistikat e projektit

1,800

Procedurat e kryera gjatë periudhës së rinovimit

14

Ditë nga instalimi deri në funksionim

20

Pacientët që presin procedurat e endoskopisë në pikat e kontratës

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe