Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.

Nevoja

Spitali Bedford i shërben një popullsie prej më shumë se 270,000 njerëz në veri dhe në mes të Bedfordshire dhe po kërkonte të zgjeronte dhe përmirësonte shërbimet e tij të endoskopisë. Më shumë se 9,000 pacientë kaluan në Departamentin e Endoskopisë çdo vit, me këtë shifër që rritet me 20% çdo vit. Trusti ndërmori një zhvillim multi-milionësh të departamentit, me një punë të gjerë të planifikuar, e cila përbënte rrezik për ndërprerje të mundshme për shërbimet e ofruara në spital.

Plani Vanguard

Për të kundërshtuar çdo ndërprerje të mundshme në shërbimet e ofruara për pacientët, Vanguard Healthcare Solutions punoi me spitalin për të zhvilluar një plan për të përdorur një suitë e endoskopisë celulare për të ofruar një zgjidhje totale klinike për trajtimin endoskopik, duke lejuar besimin ta përdorë atë si një strukturë të pavarur nëse është e nevojshme.

Zgjidhja Vanguard

Si dhe një dhomë procedurash të ndërtuar me qëllim, objekti kishte një repart shërimi me katër ose tetë shtretër, një pritje, një dhomë pritjeje dhe një zonë shkarkimi. Ai përmbante gjithashtu një larës/dezinfektues endoskopi dhe një kabinet ruajtjeje për endoskopët e pastër pasi të ishin ripërpunuar. Kjo siguroi një rrugë të plotë dekontaminimi për endoskopët brenda objektit të lëvizshëm, duke e ndihmuar atë të jetë i vetë-mjaftueshëm.

Mjeku gastroenterolog me sondë për të kryer gastroskopinë dhe kolonoskopinë

Rezultati

Në vend për një vit, suita plotësoi dhomat e procedurave të spitalit gjatë gjithë projektit të tyre të zhvillimit dhe i mundësoi Trustit të ofrojë trajtim jetik diagnostik dhe terapeutik për më shumë se 2,500 pacientë. Kapaciteti shtesë i lejoi departamentit të ruante rrjedhën efikase të pacientëve gjatë gjithë zhvillimit.

Colette Marshall, Drejtoreshë Mjekësore e Spitalit Bedford, na tha: “Zhvillimi i objektit tonë të endoskopisë shfaq përkushtimin tonë për të ofruar cilësinë më të mirë të kujdesit për pacientët tanë, si tani ashtu edhe në të ardhmen. Ishte thelbësore për ne që përmirësimet afatgjata që ndodhën të mos ndikonin në aksesin e pacientëve tanë në trajtim në afat të shkurtër. Hapësira mobile e kujdesit shëndetësor të Vanguard na lejoi të ofrojmë akses të pandërprerë në trajtimet endoskopike.”

Fakte dhe figura 

2,500

Pacientët morën trajtim

20%

Rritje vjetore e numrit të procedurave endoskopike të kryera

100%

Fleksibiliteti dhe lëvizshmëria e objekteve

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe