Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.

Nevoja

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire po kërkonte të adresonte një numër të madh pacientësh që prisnin për kirurgji të kataraktit dhe kërkonte një zgjidhje që mund të vendosej shpejt. Objekti gjithashtu duhej të vendosej jashtë në godinën kryesore të spitalit.

Kirurgjia e kataraktit është procedura më e zakonshme në mbarë botën dhe, sipas Kolegjit Mbretëror të Oftalmologëve (RCO), numri i njerëzve në Mbretërinë e Bashkuar që kanë nevojë për këtë operacion është caktuar të dyfishohet deri në vitin 2035.

Plani

Vanguard Healthcare Solutions dhe Buckinghamshire Healthcare NHS Trust kanë pasur një marrëdhënie të gjatë dhe pozitive. Trust kishte përdorur më parë me sukses endoskopinë Vanguard dhe solucionet oftalmike për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit dhe plani ishte të përdorte një teatër operativ të pavarur të ndërtuar me porosi Vanguard si thelbin e një 'qendër' të re oftalmike.

Ekipi i Bucks planifikoi të 'fillojë' përpjekjet për të reduktuar listat e pritjes në qendër me një projekt intensiv për të kryer 500 operacione në vetëm dy javë, me synimin afatgjatë për të kryer 4000 operacione shtesë të kataraktit në 12 muajt e mëvonshëm. dhe 2000 takime shtesë për pacientët.

Zgjidhja Vanguard

Të sallë operacioni është projektuar dhe instaluar nga Vanguard dhe Alcon, të cilët bashkëpunuan ngushtë me ekipin e oftalmologjisë së Trustit për të krijuar një zgjidhje të përshtatur për trajtimin e listës së pritjes për kirurgjinë e kataraktit.

Vanguard krijoi qendrën oftalmike të porositur, e cila jo vetëm që siguroi një mjedis të lëvizshëm teatri për ekipet klinike të trustit për të kryer procedurat e kataraktit, por edhe një pritje të pavarur të pacientëve dhe ambiente të stafit, tërësisht të përshtatura për të përmbushur nevojat e spitalit.

Rezultati

Ekipi i oftalmologjisë së Trustit, duke përdorur zgjidhjen Vanguard, ishte një nga organizatat e para të NHS në vend që rifilloi operacionin vetëm disa javë pas bllokimit të parë të nxitur nga qeveria në 2020.

Çdo ditë institucioni ndërmerrte mesatarisht 10 procedura çdo mëngjes dhe 10 të tjera çdo pasdite – në disa raste numri i procedurave në ditë e kalonte edhe atë. Për shembull. në një periudhë dy javore, ekipi përfundoi pak më shumë se 400 operacione të kataraktit në vetëm 10 ditë.

Objekti dhe mbështetja nga Vanguard u vlerësua gjerësisht nga anëtarët e ekipit të Trust.

John Abbott, Drejtor i Përkohshëm Divizioni për Kirurgjinë dhe Kujdesin Kritik në Buckinghamshire Healthcare NHS Trust tha: “Atmosfera dhe mjedisi në institucion nuk ishin të pakta dhe fleksibiliteti dhe profesionalizmi i treguar nga të gjithë në Vanguard ishte shembullor.

“Maxine Lawson, Menaxheri ynë i Llogarisë nga Vanguard, dhe pjesa tjetër e ekipit thjesht nuk mund të bënin më shumë për ne, ata nuk mund të ishin më të përshtatshëm.

“Nëse më pyesin nëse do të rekomandoja Vanguard si ofrues për NHS, do të thosha një po të fuqishme! Shërbimi ndaj klientit, fleksibiliteti, profesionalizmi - ato nuk janë të pakta.

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe