Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje

“Ekipi Vanguard (klinik) ka qenë i shkëlqyer. Ata janë integruar shumë mirë dhe për shkak se të gjithë e njohin njëri-tjetrin dhe vetëm duke pasur atë mjedis ku të gjithë e shohin njëri-tjetrin aq shpesh, është siguruar që ai integrim të jetë i qetë dhe i shpejtë. Pra, brenda dy ditësh, me të vërtetë, është bërë biznes si zakonisht.”  - Harkamal Heran, Drejtor Kryesor Operativ i Trustit

Teatri operativ me rrjedhje laminare Vanguard është krijuar si një qendër kirurgjikale për rastet ortopedike të zgjedhura - nuk përdoret për trauma ose specialitete të tjera.

Me South Warwickshire NHS FT që gëzon një pozicion të lartë në tabelën e ligës RTT (Referral to Treatment Times), Shefi Ekzekutiv i Trust-it, Glen Burley shpjegoi arsyetimin pas sjelljes së teatrit Vanguard, “Së pari, ne kemi kapacitet për të ndihmuar pjesën tjetër të NHS. Ndërsa jemi shumë të përqendruar në uljen e kohës së pritjes sa më shumë që mundemi në nivel lokal, ekziston një mundësi e madhe për të përmirësuar kohën e pritjes në shumë organizata rreth nesh. Ka një numër fostesh që kanë pritur shumë gjatë dhe pacientët e tyre mund të vijnë këtu shumë lehtë për operacion.”

Teatri i lëvizshëm është pozicionuar pak më larg nga blloku i përhershëm kirurgjik. “Ne ndërtuam një korridor menjëherë nga reparti zgjedhor i ortopedisë dhe ai me të vërtetë përmirëson udhëtimin e pacientit. Pacientët mund të vizualizojnë se ku po shkojnë, dhe ai udhëtim është thjesht shumë më i thjeshtë. Çdo mikro-përfitim që mund të bëni në çdo lloj rruge teatrore me të vërtetë shton produktivitetin dhe efikasitetin e përgjithshëm,” tha Harkamal Heran, Drejtor Kryesor Operativ i Trustit.

Gjatë katër javëve të para, u kryen 81 procedura kirurgjikale, duke treguar se katër procedura në ditë janë lehtësisht të arritshme dhe pesë në ditë janë një objektiv realist. Arritja e këtij niveli të lartë të efikasitetit që në fillim është një nderim për ekipin kirurgjik, duke përfshirë ekipin e stafit klinik të Vanguard Healthcare.

Teatri Vanguard dhe ekipi klinik po e ndihmojnë besimin të kryejë procedura për pacientët nga fondet fqinje dhe të përmbushë objektivat e Pagesë sipas rezultateve (PBR). Veçanërisht kur përdoret si qendër kirurgjikale, teatri i lëvizshëm ofron një mjedis të mirë për trajnim, dhe kështu, i mundëson Trustit të adresojë dy nga sfidat kryesore të NHS, duke reduktuar kohën e pritjes për kirurgji zgjedhore dhe duke trajnuar konsulentët dhe mjekët e së ardhmes.

Ju mund të shikoni një bisedë midis CEO të Vanguard Chris Blackwell-Frost dhe Tim Robertson, Konsulent Kirurg Ortopedik në Spitalin Warwick këtu, dhe një bisedë që Chris pati me shefin ekzekutiv të Trustit, Glen Burley, dhe Drejtorin e Operacioneve, Harkamal Heran, këtu.

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe