Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Cilat janë përfitimet e një teatri celular Vanguard, i ngritur si një "Hub zgjedhor"?

13 Nëntor, 2023
< Kthehu te lajmet
Glen Burley (Shef Ekzekutiv) dhe Harkamal Heran (Zyrtar Kryesor Operativ) i Universitetit South Warwickshire NHS FT, flasin me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost

Glen, Harkamal dhe Chris u takuan për këtë diskutim në Spitalin Warwick, rreth një muaj pasi Fondacioni i Fondacionit NHS të Universitetit South Warwickshire filloi procedurat ortopedike në një sallë operacioni të lëvizshëm Vanguard me rrjedhje laminare. Takimin mund ta ndiqni këtu ose të lexoni fragmente, më poshtë.

Për një pasqyrë më të madhe, ekziston një studim rasti, këtu

Dhe për një këndvështrim ndryshe të këtij projekti, mund të shikoni një bisedë midis Chris dhe Tim Robertson, Konsulent Kirurg Ortopedik në Spitalin Warwick, klikoni këtu

Chris:

Ju jeni duke performuar mirë në tabelën e ligës RTT (Referral to Treatment Times) për momentin. Unë mendoj se top pesë është ajo që kemi dëgjuar, në fakt. Pra, cili ishte arsyeja pas kërkimit për të marrë në një teatër Vanguard?

Glen:

Epo, së pari, ne kemi kapacitet për të ndihmuar pjesën tjetër të NHS. Ndërsa jemi shumë të përqendruar në uljen e kohës së pritjes sa më shumë që mundemi në nivel lokal, ekziston një mundësi e madhe për të përmirësuar kohën e pritjes në shumë organizata rreth nesh. Ka një numër besimesh që kanë pritur shumë gjatë dhe pacientët e tyre mund të vijnë këtu shumë lehtë për operacion.

Harkamal:

Kur flisni për pesëshen e parë, T&O (trauma dhe ortopedi) është një nga më të mirat në vend. Pra, ka kuptim, duke pasur parasysh përvojën tonë në ofrimin e ndihmës reciproke, që kjo është fusha në të cilën ne do të vazhdojmë të investojmë.


Chris:

E kuptoj që kjo është hera e parë, ose një nga herët e para, kur qendra kirurgjikale është krijuar në një vend A&E dhe trauma. A po krijon ndonjë sfidë shtesë për ju?

Glen:

Po, por mendoj se është vendi i duhur për të ndërmarrë një operacion, veçanërisht për profilin e moshës së pacientëve që kemi. Asnjëherë nuk mund të jeni shumë i sigurt nëse operacioni mund të ketë një ndërlikim. Pra, të qenit në një faqe ku ka mjekë dhe mjekë të kujdesit për të moshuarit, është e rëndësishme. Unë gjithashtu mendoj se është me të vërtetë e rëndësishme që NHS të përdorë të gjithë kapacitetin e saj të teatrit, dhe ndoshta 90% teatro janë në vende akute. Pra, nëse heqim dorë nga të qenit në gjendje të nxjerrim produktivitetin nga faqet akute, ne kemi mjaft probleme.

Chris:

Kjo pjesë e produktivitetit është vërtet interesante. Të kesh një situatë ku po standardizon pothuajse aktivitetin, të kesh një ekip që është i përkushtuar, duke punuar gjithashtu në njësinë, po supozoj, thjesht do të ndihmojë me atë efikasitet dhe atë xhiro. Kjo është ajo që po gjeni?

Glen:

Po, ne përdorim të dhëna për të krahasuar performancën midis anëtarëve të ekipit, por edhe me organizatat e tjera me performancë më të mirë. Pra, ne jemi gjithmonë në kërkim të mundësive për t'u përmirësuar. Shumë prej tyre janë rreth kohëzgjatjes së qëndrimit, si dhe asaj që ne bëjmë në teatro. Por sfida tjetër krahas kësaj është në të vërtetë vetëm mbrojtja e shtretërve me zgjedhje për t'u siguruar që të menaxhoni kujdesin urgjent.

Filozofia e Harkamal është se ne thjesht nuk anulojmë aktivitetin zgjedhor në këtë faqe, dhe kjo është diçka që ajo ka shumë disiplina përreth. Dhe është një mentalitet në organizatë.


Chris:

Ajo që m'u duk mjaft interesante ishte se ju e keni vendosur teatrin Vanguard pak larg nga blloku juaj normal kirurgjik, për t'i dhënë atij ekipin e përkushtuar, burimin e dedikuar dhe më pas drejt në shtretërit e zgjedhur. Mund të na flasësh për këtë?

Harkamal:

Ne ndërtuam një korridor menjëherë nga reparti zgjedhor i ortopedisë dhe ai me të vërtetë përmirëson udhëtimin e pacientit. Pacientët mund të vizualizojnë se ku po shkojnë, dhe ai udhëtim është thjesht shumë më i thjeshtë. Çdo mikro-përfitim që mund të bëni në çdo lloj rruge teatrore shton vërtet produktivitetin dhe efikasitetin e përgjithshëm, prandaj është e rëndësishme. Ne e kemi mundësinë, kështu që mund ta shfrytëzojmë atë dhe kjo është arsyeja pse ne kemi marrë vendimin ta vendosim atë atje. Dhe deri më tani nuk kemi humbur asnjë nyje. Ne nuk tejkalojmë, kështu që përvoja e stafit është shumë më e mirë. Ne fillojmë në kohë. Kjo është padyshim më mirë për stafin dhe pacientët. Pra, ka kuptim të përpiqeni të bëni sa më shumë pranë pacientit, sa të mundeni.

Chris:

Më pëlqen filozofia rreth mos anulimit të një pacienti me zgjedhje ose listës me zgjedhje. Dhe unë mendoj se tingëllon si të kesh një operacion të dedikuar për atë listë zgjedhore, edhe nëse një numër i konsiderueshëm i pacientëve A & E ose trauma hyjnë, ju ende e keni atë strukturë.

Harkamal:

Absolutisht, dhe kjo është pavarësisht se në cilin teatër është. Ne nuk anulojmë lëndët zgjedhore për presionet që lidhen me shtretërit. Pra, ne nuk do t'i vendosnim pacientët e urgjencës në kapacitetin e shtratit me zgjedhje. Arsyeja e vetme që do të na duhej të anulojmë është nëse pacienti nuk është në formë ose nëse, e dini, ka një gjë të papritur me pajisje ose diçka tjetër. Por si rregull, ne kurrë nuk do të anulojmë lëndët me zgjedhje dhe kjo ndodh edhe kur jemi në dimër. Ne thjesht nuk do ta bënim dhe kjo është arsyeja pse ka kuptim ta vendosim Vanguard më afër repartit, sepse e dimë se nuk do ta përdorim për asgjë tjetër gjithsesi.

Chris:

Duke folur me Timin (Tim Robertson, Konsulent Kirurg Ortopedik në Spitalin Warwick), ai na tha më herët se një zëvendësim i kyçit duket të jetë gjithnjë e më shumë një rast i përditshëm dhe rrjedhimisht kohëzgjatja e qëndrimit tuaj po zvogëlohet. A ka ndikim kjo në lirimin e shtretërve apo është më mirë për pacientët në përgjithësi?

Harkamal:

Pak nga të dyja. Është e qartë se është më mirë për pacientët. Sapo të operoheni, dëshironi të shkoni në shtëpi dhe të filloni udhëtimin tuaj të rehabilitimit. Ne po kërkojmë të shohim se çfarë mund të bëjmë më shumë për sa i përket çdo rasti shtesë dhe kjo po fillon të rritet tashmë sepse ne e dimë se mund të krijojmë kapacitetin e shtratit për të sjellë më shumë pacientë, sipas rastit dhe kur është e përshtatshme. Bëhet fjalë për optimizimin e pjesës para operacionit dhe më pas rehabilitimit pas, dhe kthimi i pacientëve në shtëpi është një pjesë vërtet, shumë kryesore e kësaj.


Chris:

Si po e gjeni atë, duke pasur një ekip të dedikuar Vanguard atje dhe një ekip të dedikuar konsulentësh gjithashtu? A funksionon mirë?

Harkamal:

Masivisht, po. Mendoj se jemi shumë me fat. Shumë nga stafi që kanë ardhur me Vanguard kanë punuar këtu më parë. Pra, ata kujtojnë shumë fytyra. Ata e kuptojnë se si ne punojmë këtu. Pra, ajo disiplinë rreth planifikimit tonë dhe fillimit në kohë, ne nuk na është dashur të sjellim askënd në bord me këtë dhe ka qenë mjaft i qetë.

Ekipi Vanguard ka qenë i shkëlqyer. Ata janë integruar shumë mirë dhe për shkak se të gjithë e njohin njëri-tjetrin dhe vetëm duke pasur atë mjedis ku të gjithë e shohin njëri-tjetrin aq shpesh, është siguruar që ai integrim të jetë i qetë dhe i shpejtë. Pra, brenda dy ditësh, me të vërtetë, është bërë biznes si zakonisht.


Chris:

Glenn, e kuptoj që po ofroni mbështetje edhe për spitale të tjera. Si funksionon kjo? Sepse kjo duhet të shtojë një nivel ndërlikimi, do të kisha menduar, në drejtim të menaxhimit të listave të pacientëve dhe…

Glen:

Po, po, por ka qenë vërtet shpërblyese. Filluam në fakt brenda Grupi i Fondacionit, me Wye Valley, në Hereford, e cila është një orë e gjysmë larg. Fillimisht, ne pyesnim nëse pacientët do ta pranonin atë ofertë, por për shkak të mënyrës se si e strukturuam shtegun, për shkak të mënyrës se si ofruam ndjekjen nga ekipet tona në Herefordshire, kjo është pritur vërtet mirë.

Ka qenë e mrekullueshme për ekipin të punojë me ekipin e Wye Valley. Përveç sigurimit që koha e pritjes ishte më e shkurtër, ata ndanë disa nga të mësuarit e tyre me njëri-tjetrin dhe si pasojë i përmirësonin të dyja shërbimet.

Chris:

E shkëlqyeshme. Dhe unë jam i interesuar për atë çështje financiare, sepse padyshim Vanguard vjen me një kosto sepse ju keni staf shtesë dhe kapacitet shtesë. Financimi i bazuar në aktivitet ndryshoi, mendoj, brenda NHS nga prilli e tutje. A ka ndihmuar kjo? Dhe, fakti që po tërhiqeni nga një ujëmbledhës më i gjerë, a e mbështet kjo edhe koston shtesë?

Glen:

Po. Kthimi i pagesës sipas rezultateve ka qenë një element i rëndësishëm në të menduarit tonë për këtë, si dhe sigurimi që ne të marrim nivele të mira produktiviteti nga teatri. Unë nxita për kthimin në PBR sepse mendoj se është një mënyrë e shkëlqyer për të motivuar mjekët dhe mendoj se përderisa mund të ndërtoni në të aftësinë për të investuar në shërbimet e tyre, atëherë ata janë shumë të gatshëm ta bëjnë këtë.

Chris:

Është ai mentalitet, apo jo, të kesh një sfidë të rëndësishme përpara dhe më pas të shpërblehesh për përballimin e asaj sfide? Është një nxitje mjaft e madhe për ju si besim, por edhe, siç thoni ju, edhe për konsulentët.

Glen:

Po, blloku ortopedik këtu është ndërtuar disa vite më parë bazuar në modelin e vjetër PBR. Ata ishin shumë produktivë. Ne u vendosëm atyre një sfidë të një ngarkese pune të nivelit të lartë, ata e arritën këtë dhe ne ishim në gjendje të investonim në shërbim, dhe kjo është një filozofi e mirë.


Chris:

Ju jeni padyshim një besim që po investon në trajnimin dhe trajnimin e atyre lloj mjekësh të ardhshëm. Unë mendoj se ju keni pasur Acorn House për rreth një vit tani, gjithashtu. Pra, a jeni në gjendje të përdorni pajisjen Vanguard për trajnimin e gjeneratës së ardhshme të mjekëve apo si e shihni këtë, duke ecur përpara?

Glen:

Po, ne kemi qenë shumë të fokusuar si në trajnim ashtu edhe në kërkime. Shumë nga mjekët tanë, duke përfshirë ekipin tonë ortopedik, janë vërtet të përfshirë në ofrimin e nivelit tjetër të shërbimit dhe ndarjen e atij mësimi në të gjithë NHS. Pra, kjo në vetvete është një tërheqje për të rekrutuar staf të ardhshëm, por edhe për të trajnuar kirurgë të rinj dhe për t'u siguruar që kur ata janë me ne, të jenë vërtet të zënë dhe të bëjnë atë që duan të bëjnë si pjesë e programit të tyre të trajnimit. Pra, ajo gjë e produktivitetit është gjithashtu e rëndësishme.

Chris:

Është vërtet interesante të të dëgjosh, sepse, në fund të fundit, ndihet sikur NHS ka dy sfida të rëndësishme mes shumëve që ka përpara. Një rreth listave të pritjes në atë mjedis post-COVID, por më pas duke pasur edhe atë gjeneratën e ardhshme të klinicistëve dhe konsulentëve. Duket sikur po përdorni teatrin Vanguard për të ndihmuar në të dyja çështjet, por duke e bërë atë në një mënyrë vërtet të zgjuar.

Glen:

Po. Ne e fituam statusin universitar një vit më parë dhe kjo bazohej si në përvojën e mjekëve në trajnim, ne punojmë kryesisht me Warwick Medical School, por edhe në trajnimin e disiplinave të tjera të stafit. Pra, në fakt, një nga konsideratat e tjera të ekipit ortopedik ka qenë mënyra se si ne kemi zhvilluar ekipin tonë të terapisë. Brenda Ekipit tonë të Transferimit të Përshpejtuar të South Warwickshire, ato role janë zgjeruar. Ne kemi gjithashtu mjekë të avancuar klinik si pjesë e ekipit. Pra, teoria që ne kemi është të sigurohemi që çdo anëtar i stafit mund të arrijë potencialin e tij dhe të punojë në majë të licencës së tij dhe të zhvillojë aftësitë e tij, është arsyeja pse ne zhvilluam qendrën e trajnimit dhe pse u përpoqëm të krijonim pak magnet për rekrutim.


Chris:

A mund të bëj vetëm një pyetje rreth menaxhimit të pacientit dhe rrjedhës së pacientit? Tërheqja nga truste të ndryshme, si dhe menaxhimi i atyre PTL-ve (Listat e Ndjekjes së Pacientëve) në një mënyrë që merr një xhiro më efikase… Si po e menaxhoni këtë?

Harkamal:

Ai shton një shkallë kompleksiteti, vetëm në atë që ju keni një nëngrup të veçantë pacientësh për të menaxhuar, por gjurmimi i pacientit ka vazhduar përgjithmonë, për sa kohë që ju i përmbaheni të njëjtave rregulla me të cilat jeni mësuar, dhe ne Thjesht përdorni PTL-të tona në të njëjtën mënyrë që kemi gjithmonë, kjo është çështja. Unë jam shumë i apasionuar për të mos rishpikur timonin, kështu që mërzitem kur njerëzit sugjerojnë lista të ndryshme për të njëjtën gjë.

Ne jemi të mirë në këtë këtu, ju e dini, ekipi ynë i prenotimit për traumat dhe ortopedinë, për shembull, janë të shkëlqyera. Ata kanë vërtetuar deri në fund. Ne e dimë saktësisht se çfarë po ndodh me pacientët tanë. Ne e dimë se kur janë gati të jenë këtu. Ne e dimë nëse ata kanë ndonjë gjë që duhet të punojmë, dhe kjo është me të vërtetë e rëndësishme dhe ka qenë me të vërtetë çelësi për ne që të maksimizojmë listat tona.

Ne kemi pasur, në dy javët e fundit, pacientët jo shumë mirë, por kemi një grup të tërë pacientësh që janë gati të vijnë në një njoftim të shkurtër. Ne i telefonojmë në mëngjes dhe më pas ata hyjnë. Pra, ne nuk kemi humbur asnjë mundësi për të operuar që kur është futur Vanguard dhe sapo kemi adoptuar të njëjtën qasje për pacientët të cilëve u ofrojmë ndihmë reciproke. Ne i shtojmë ato në listën tonë dhe i menaxhojmë në të njëjtën mënyrë si zakonisht.

Chris:

Dëgjoj që edhe ju e menaxhoni shumë mirë atë pjesë të para-pranimeve, duke u siguruar që vetë pacientët janë pacientët e duhur për të kaluar në njësinë Vanguard, për të marrë kohëzgjatjen e duhur të qëndrimit, duke e mbajtur atë poshtë dhe duke mos pasur ndonjë potencial post- komplikimet kirurgjikale.

Harkamal:

Absolutisht. Të kesh pacientin e duhur në vendin e duhur është çelësi për të siguruar produktivitet, një rezultat të mirë të pacientit dhe një përvojë të mirë të pacientit. Dhe Vanguard nuk është ndryshe nga kjo. Pra, ne kemi adoptuar të njëjtën filozofi me Vanguard.


Chris:

Ne sapo kemi bërë një punë të vogël rreth përpjekjes për të përcaktuar ndikimin social dhe përfitimin social të dikujt që ka një zëvendësim të përbashkët dhe ta bëjë atë më shpejt. Natyrisht, ju keni një përfitim financiar nga një besim, i bazuar në PBR, ku ju e dini se sa vlen nyja, dhe kështu e dini se për 81 nyje…

Por gjithashtu, më pas mund të filloni të përcaktoni sasinë përmes 'viteve të cilësisë së jetës' të shtuara për një pacient, se çfarë vlen për ta. Gjithashtu, për shoqërinë në tërësi.

Do të ishte me të vërtetë interesante të vija dhe të bisedonim me ju për këtë dhe t'ju jepja ato të dhëna. Në fund të fundit, ju mund të ktheheni dhe të thoni, mirë, njësia ishte 'kjo shumë' për sa i përket kostove, kjo është një vlerë financiare e shtuar në besim dhe padyshim e ndjeshme komerciale, por kjo është vlera e shtuar për pacientin.

Glen:

Po, mendoj se ka gjithashtu një lidhje midis pritjeve më të shkurtra zgjedhore dhe kujdesit urgjent, veçanërisht në ortopedi. Pra, nëse ne mund t'i menaxhojmë ata pacientë individualë, ata kanë më pak gjasa të vijnë si urgjencë, gjë që është një ndikim më i madh financiar për NHS dhe një rezultat i keq.

Chris:

E drejta. Është me të vërtetë mjaft interesante kur shikon përfitimin e pacientit. Natyrisht, ka një përfitim për ta. Ata mund të kthehen në punë më shpejt, por gjithashtu nuk kërkojnë kujdestarë, domosdoshmërisht. Partnerët e tyre mund të jenë në gjendje të kthehen në punë, por gjithashtu ata nuk vijnë më pas në A&E, ose të kthehen te mjeku i përgjithshëm. Pra, ka një kursim afatgjatë të kostos.

Glen:

Vetëm duke qenë në gjendje të mobilizohen, në mënyrë që, ju e dini, ata të jenë në gjendje të jetojnë jetë aktive dhe të pavarur. Siç thoni ju, barra e vazhdueshme mbi NHS kur nuk janë, është me të vërtetë e rëndësishme.

Harkamal:

Ne e kemi parë atë përmes një 'lente të pabarazive shëndetësore'. Pra, brenda Warwickshire, mendoj se janë 16.9 vjet për gratë dhe 19 vjet për burrat për sa i përket numrit mesatar të viteve që njerëzit jetojnë në gjendje të keqe shëndetësore dhe shumë prej tyre lidhet me nevojën për të pritur kaq gjatë për të marrë akses në kujdesin shëndetësor. . Pra, nëse mund të hyni më herët, do të keni më pak vite që do të jetoni në gjendje të keqe shëndetësore, gjë që do të ketë një ulje të përgjithshme të kostos për ekonominë e NHS. Është shumë e rëndësishme.

Chris:

Mendoj se është vërtet interesante. Në mënyrë tipike, kur flasim për faktorët e suksesit për të patur një teatër Vanguard, njerëzit shpesh flasin më shumë rreth anës financiare të gjërave. Mendoj se ka një rrezik që ne të anashkalojmë përfitimin e pacientëve dhe vlerën që ata marrin prej tij dhe mund t'i kthejnë edhe shoqërisë. Pra, shumë mirë të dëgjosh pikëpamjen tënde se si mund të duket për një pacient.

Harkamal:

Nga këndvështrimi ynë, padyshim që pacientët shihen më shpejt, është një përvojë e shkëlqyer për ta. Ne nuk duam që pacientët të presin shumë për të marrë atë trajtim. Por kur i shikon gjërat nga një lente e pabarazive shëndetësore, atëherë mendoj se kjo bisedë merr jetë me të vërtetë. Pra, ne e dimë se pacientët mund të jetojnë midis 16 dhe 20 vjet të sëmurë në këtë zonë dhe kjo ka një kosto reale dhe një ndikim real në ekonominë tonë lokale. Pra, të ndihmosh njerëzit të kryejnë operacionet e tyre më shpejt, të mobilizohen më shpejt, të kthehen në punë ose të kthehen në mungesë të shumë mbështetjes, ndihet vërtet e rëndësishme dhe përpjekja për të reduktuar kohën e kaluar në sëmundje është absolutisht një shtytës për ne, dhe të kuptuarit e pabarazisë dhe çfarë do të thotë kjo për çdo individ ndihet mjaft e rëndësishme.

Chris:

Është vërtet magjepsëse dhe do të doja të kujtoja statistikat, por të gjithë e dimë se jetëgjatësia mesatare është rritur ndjeshëm gjatë 50 viteve të fundit, por koha shtesë që dikush shpenzon në fakt duke bërë një jetë të shëndetshme gjatë asaj periudhe është dukshëm më e vogël. Janë rreth tre vjet, mendoj, në jetë shtesë të shëndetshme. Pra, i gjithë aktiviteti shtesë, siç thatë ju, në të vërtetë 19 deri në 20 vjet në disa raste, i njerëzve që thjesht jetojnë në gjendje të keqe shëndetësore. Pra, ata po jetojnë më gjatë, por nuk po marrin vërtet vlerën apo përfitimin e asaj jete.

Harkamal:

Po, saktësisht. Dhe kur mendoni për pabarazitë shëndetësore, është mjaft e lehtë të mendoni për privimin, dhe kjo është padyshim shumë e rëndësishme, dhe ne përpiqemi ta konsiderojmë këtë brenda modelimit tonë dhe përpiqemi ta kuptojmë atë demografike. Por plakja dhe të qenit i moshuar është përcaktuesi i vetëm më i madh i shëndetit dhe pabarazive shëndetësore. Është me të vërtetë jetike që ne të mendojmë për këtë.

Dhe kur shikoni ndarjen e listës sonë të pritjes për ortopedinë e traumës, e dini, ata pacientë janë brezi i vjetër. Dhe kështu, ne e dimë se ata ka të ngjarë të përballen me pabarazi shëndetësore. Pra, ndihet shumë e rëndësishme që ne të trajtojmë atë grup dhe të bëjmë gjithçka që mundemi për të ulur ato kohë pritjeje.

Chris:

Po, dhe rreziku që pasi të kenë pasur një rënie, është se, potencialisht, nuk përfundon gjithmonë mirë…

Harkamal:

Pikërisht. Ne nuk duam që pacientët të vijnë tek ne përmes A&E. Ne i duam ata këtu në një listë pritjeje zgjedhore, pasi të kenë marrë një para-operacion vërtet shumë të mirë, të shëndetshëm, në formë, të gatshëm dhe të aftë për të marrë trajtimin, për të marrë trajtimin e tyre dhe më pas për të shkuar në shtëpi sa më shpejt të jetë e mundur.

Chris:

Përpara kur mund të ketë komplikime. E mahnitshme. Është interesante sepse po e përdorni këtë për ortopedi dhe qartë, GIRFT (Getting It Right First Hera) ka qenë një nismë e madhe në NHS. Si po ndihmon kjo me performancën tuaj GIRFT?

Glen:

GIRFT është bërë një monedhë e vërtetë për produktivitetin dhe rezultatet klinike, dhe me kalimin e viteve ajo është ndërtuar nga të gjithë klinicistët në çdo specialitet. Pra, ekipi ynë ka qenë mjaft aktiv në GIRFT për pak kohë, por kjo na ka lejuar ta çojmë atë në një nivel tjetër për të demonstruar atë produktivitet dhe për të pasur kapacitetin për të përdorur të gjithë kirurgët që kemi. Unë kryesoj bordin rajonal të rimëkëmbjes zgjedhore dhe marrim Tim Briggs-in, i cili gjithmonë i vendos të dhënat atje lart, dhe është gjithmonë mirë të shohësh kur South Warwickshire është në krye të kësaj liste.


Chris:

Glenn, si po shkon?

Glen:

Po shkon vërtet mirë. Pra, ka qenë e mrekullueshme për ekipin që të jetë prapa planifikimit të kësaj. Ne ndërtuam një korridor të veçantë që u jep atyre akses në teatrin Vanguard. Ajo që do të thotë, në të vërtetë, është se në të ardhmen, ne jemi në gjendje të hedhim një teatër tjetër, kur dhe kur na nevojitet.

Mënyra se si punon ekipi nga perspektiva e produktivitetit, gjithashtu, ka qenë e mrekullueshme. Ne kemi rënë dakord me ta për të rritur numrin e pacientëve në listë. Ai element i tij para operacionit, për t'u siguruar që pacientët e duhur janë në listë, është vërtet i rëndësishëm. Ndryshimi ndërmjet pacientëve është gjithashtu i rëndësishëm. Por, ata thjesht e duan vërtet kujdesin dhe reduktimin e kohës së pritjes.

Chris:

Dhe supozoj se në fund të gjithë kësaj, ju do të shikoni prapa dhe do të mendoni, 'a arritëm atë që donim të arrinim?' Pra, çfarë do ta shihnit si masën tuaj kryesore të suksesit?

Glen:

Natyrisht, ka të bëjë me zvogëlimin e kohës së pritjes së NHS - ky është një prioritet kombëtar dhe ta bëjmë këtë në një mënyrë që ne po sigurojmë që ata rreth nesh me kohë më të gjata pritjeje të kenë akses në këtë dhe se kjo është një përvojë e shkëlqyer për ata pacientë. Por gjithashtu, se po funksionon edhe për organizatën. Është duke ofruar disa të ardhura që po na ndihmojnë kundër objektivit tonë të përmirësimit të kostos. Pra, është një fitore e favorshme.

Chris:

(Për Harkamal) Diçka për të shtuar?

Harkamal:

Jo. Unë mendoj se Glen tha të gjitha! Çfarë ka më shumë për të thënë? Njerëz që nuk presin dhe po kalojnë bukur kur janë këtu.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe