Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

7 Mars, 2024
< Kthehu te lajmet
Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Njoftimi për shtyp

Spitali Universitar Milton Keynes ka hapur sot një njësi të re të teatrit celular (4th mars) si pjesë e planeve për të rritur numrin e pacientëve që spitali mund të shohë dhe trajtojë.

Objekti i ri celular, i furnizuar nga Vanguard Healthcare Solutions, do të strehojë si një teatër ditor dhe një repart të dedikuar shërimi për qëndrim të shkurtër, duke siguruar që pacientët të mund të shihen dhe trajtohen në të njëjtin vend në të njëjtën ditë. Ndërsa nuk është i lidhur me spitalin, objekti është i pozicionuar afër objekteve të tjera kirurgjikale të Trustit, duke siguruar që kujdesi, përvoja dhe rrjedha e pacientit të jenë të optimizuara.

Futja e këtij objekti është një mënyrë tjetër se si spitali po rrit aktivitetin e tij zgjedhor (të planifikuar), pas nismave të tjera të suksesshme të nisura vitin e kaluar si Ditët e Super Kirurgjisë Pediatrike – duke ofruar ditë të dedikuara për kirurgjinë pediatrike – si dhe futjen e vëllimit të lartë të ulët. Listat e kompleksitetit, ku më shumë pacientë mund të trajtohen në një hapësirë më të shkurtër kohore.

Objekti Vanguard do t'i mundësojë Trustit të kryejë një sërë operacionesh kirurgjikale të përgjithshme ditore, si dhe disa procedura dentare, urologjike dhe gjinekologjike.

Max Lawson, Menaxher i Llogarisë Kombëtare në Vanguard Healthcare Solutions, tha: "Është fantastike të ndihmosh Trustin me plane kaq ambicioze dhe të rëndësishme, duke shkurtuar kohën e pritjes dhe duke i ofruar komunitetit lokal kujdes me cilësi të lartë në një sërë specialitetesh."

"Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje të sjellim këtë institucion të ri për të siguruar që pacientët tanë të marrin trajtimin që u nevojitet në kohën e duhur. Ne e kuptojmë se pacientët po presin më shumë sesa do të dëshironim dhe kjo është një nga mënyrat në të cilat ne po reduktojmë ato kohë pritjeje, duke përmirësuar kujdesin dhe përvojën që marrin pacientët tanë"
Emma Livesley, Zyrtare Kryesuese e Operacioneve në MKUH
Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe