Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

4 Prill, 2024
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.

Njoftimi për shtyp

Vanguard Healthcare Solutions i dha Fondacionit NHS të Anglisë Veri-Perëndimore një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" duke ndihmuar Trustin të përmirësojë përvojën e pacientit dhe të lejojë që ekuipazhet e ambulancës të rishpërndahen në mënyrë më efikase. Njësia tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.

Njësia - një repart i lëvizshëm - u krijua dhe u instalua nga Vanguard Healthcare Solutions në Spitalin e Përgjithshëm Peterborough. Reparti, një nga flotën Vanguard të zgjidhjeve mobile të kujdesit shëndetësor që përfshin gjithashtu salla operative dhe suita endoskopie, fillimisht do të ishte në vend për gjashtë muaj për të ndihmuar Trustin të trajtonte kohën e dorëzimit të ambulancës kur pacientët mbërritën në departamentin e urgjencës gjatë dimrit të vitit. 2022-2023.

"Ky objekt ka bërë një ndryshim të madh. Që kur u hap në shkurt 2023, më shumë se 15,000 pacientë janë parë atje. Kjo është 15,000 njerëz të cilëve mund t'u është dashur të presin më gjatë për t'u pranuar në departamentin e urgjencës. Ka lejuar ekuipazhet e ambulancës për t'u kthyer në rrugë më shpejt dhe për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të pacientit."
Ivan Graham, Drejtor Divizioni i Infermierisë për Kujdesin Urgjent dhe Emergjent,

I tillë ka qenë suksesi i tij në uljen e vonesave të dorëzimit të ambulancës, Trusti vendosi të zgjasë kohën që do të ishte në vend për të ndihmuar në krijimin e përvojës më të mirë të mundshme të pacientit gjatë muajve aktual të dimrit. 

Njësia e lëvizshme funksionon si një zgjidhje "dekantimi i ambulancës", duke ndihmuar në reduktimin e pengesave në departamentin e aksidenteve dhe urgjencës dhe në përmirësimin e përvojës së pacientit. Ai është i vendosur në gjirin e mbërritjes së ambulancës së spitalit. Ai siguron gjashtë shtretër ose tetë karroca për pacientët që presin pranimin në A&E.

Projekti i përbashkët midis Vanguard dhe North West Anglia NHS Foundation Trust ka rritur kapacitetin në departamentin e urgjencës në spitalin e qytetit Peterborough dhe, në kohë të ngarkuara, ka reduktuar nevojën që pacientët të vazhdojnë të trajtohen në ambulanca ndërsa presin të shihen në urgjencë. departamenti. Kjo ka lejuar që ambulancat dhe ekuipazhet e tyre të jenë në dispozicion për t'iu përgjigjur thirrjeve më shpejt

Kjo ka lejuar që ambulancat dhe ekuipazhet e tyre të jenë në dispozicion për t'iu përgjigjur thirrjeve më shpejt.

Në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, vonesat e pranimit në departamentet e urgjencës dhe pacientët që presin në ambulanca ose në korridore janë të zakonshme në dimër. Për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit në Peterborough sa më shpejt të jetë e mundur për të zbutur dhe shmangur këto çështje, projekti u planifikua dhe reparti i lëvizshëm u dorëzua brenda javësh.

Pas instalimit të tij, reparti i lëvizshëm ka vepruar si 'zonë pranimi'. Ai funksionon 24 orë në ditë dhe me mbërritjen në departamentin e urgjencës, pacientët vlerësohen për përshtatshmërinë e tyre për t'u shtruar në pavijonin e lëvizshëm. Reparti përfshin ambiente për pacientët dhe personelin, duke përfshirë tualetet, dhomat e zhveshjes dhe gazrat mjekësore për të siguruar që ai të jetë klinikisht me cilësi të lartë, si dhe të rehatshëm.

“Stafi i departamentit të urgjencës dhe stafi i ambulancës kanë punuar mirë si një ekip në përshtatjen me këtë mjedis të ri për pacientët dhe stafin tonë. Njësia Vanguard është një zgjidhje e përkohshme derisa të kemi qenë në gjendje të zgjerojmë zonën tonë të dorëzimit të ambulancës, për të cilën tashmë kemi filluar punën, por ka qenë jashtëzakonisht e dobishme.” Ivan Graham, Drejtor Divizioni i Infermierisë për Kujdesin Urgjent dhe Emergjent.

Max Lawson, Menaxheri i Llogarisë Kombëtare në Vanguard, tha: “Jemi të entuziazmuar kur dimë se zgjidhja që kemi zhvilluar me Trust po funksionon kaq mirë. Në të gjithë vendin lexojmë për pacientë që kanë pritur gjatë për t'u parë. Është fantastike të dish se një nga objektet tona po ndihmon drejtpërdrejt të përfitojnë kaq shumë njerëz dhe po ndihmon ambulancat t'u përgjigjen thirrjeve të mëtejshme sa më shpejt që të jetë e mundur.”Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe