Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Mbretëror i Princeshës, Telford

Vanguard ofroi një spital vizitor në The Shrewsbury and Telford Hospital NHS Trust për të ndihmuar në mbështetjen e rritjes së produktivitetit në ortopedinë e gjymtyrëve të sipërme dhe kirurgjinë dentare

Nevoja

Të Shrewsbury dhe Telford Hospital NHS Trust dhe Spitali Mbretëror Princesha në Telford u fokusuan në përmirësimin e aksesit të pacientëve në shërbime. Kjo ishte veçanërisht sfiduese për ortopedinë e gjymtyrëve të sipërme dhe kirurgjinë dentare. Si ofrues i kujdesit akut për 500,000 njerëz, siti kishte një nevojë thelbësore për të siguruar rrjedhën efikase të pacientëve.

Plani Vanguard

Spitali donte një zgjidhje për të cilën do të bënte më shumë sesa të rriste kapacitetin për trajtimin e pacientëve. Ata gjithashtu donin që ajo të siguronte hapësirë të mjaftueshme për shërimin e pacientëve. Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard u takua me ekipet klinike, të pasurive dhe menaxhimit të spitalit. Së bashku, ata zhvilluan një plan për të përdorur një strukturë spitalore vizitore. Kjo do të maksimizonte efikasitetin e objektit nëpërmjet një kombinimi të teatër celular dhe reparti celular, duke lejuar që objekti të veprojë si i pavarur operacioni i ditës.

Zgjidhja Vanguard

Spitali vizitues ofroi dhoma të dedikuara anestezie, operacioni dhe rikuperimi. Përdori gjithashtu një sistem të rrjedhës laminare në sallën e operacionit, duke reduktuar rrezikun e infeksionit dhe duke siguruar që objekti ishte i përshtatshëm për procedurat invazive ortopedike që kërkonte spitali.

Vanguard furnizoi gjithashtu dy anëtarë të stafit infermieror. Kjo reduktoi ndikimin tek infermierët e vetë spitalit dhe siguroi ekspertizë për të punuar në një strukturë të lëvizshme.

Rezultati

Kapaciteti shtesë kirurgjik i lejoi Trustit të organizonte listat e tij të pritjes duke përmirësuar aksesin për trajtim në specialitetet për të cilat kërkesa ishte më e madhe. Në traumat dhe ortopedinë, përqindja e pacientëve të trajtuar brenda 18 javëve nga referimi u rrit me gati një të tretën. Në kirurgjinë orale, pacientët e trajtuar brenda 18 javësh u dyfishuan më shumë.

Gjatë 23 javëve që teatri ishte në terren, u bënë 742 trajtime shtesë.

Debbie Kadum, Drejtoreshë Operative në The Shrewsbury and Telford Hospital NHS Trust na tha: “Sigurimi që pacientët tanë të kenë akses të plotë në trajtimin që ata kërkonin ka qenë gjithmonë një prioritet për Trustin. Në një kohë kur donim të përmirësonim këtë akses, Vanguard dha zgjidhjen perfekte. Spitali vizitues na lejoi të përballonim sfidën dhe të organizonim listat tona të pritjes rreth kapacitetit shtesë.”

Statistikat e projektit

742

Trajtime shtesë të ofruara nga objekti celular

30%

Rritje e pacientëve të trajtuar në T&O brenda 18 javëve nga referimi

100

Rritje e numrit të pacientëve me kirurgji orale që trajtohen brenda 18 javësh

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe