Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Klinika Haaglanden, Holandë

Klinika Haaglanden e gjeti sallën e saj të vetme operative jashtë përdorimit pas përmbytjeve. Vanguard ofroi një përgjigje të shpejtë që mbronte të ardhurat e spitalit dhe ruante aksesin e pacientëve në shërbimet

Nevoja

Klinika Haaglanden është një ofrues i specializuar i terapisë së lëkurës dhe kirurgjisë plastike. Salla e vetme e saj operative u përmbyt pas një problemi me sistemin e ngrohjes. Klinika, me seli në Hagë, kishte nevojë për një zgjidhje të shpejtë për të plotësuar kapacitetin e saj klinik ndërsa teatri ishte i mbyllur.

Plani Vanguard

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard u përgjigj shpejt. Së bashku me ekipet e menaxhimit dhe të pasurive në klinikë, ata planifikuan vendosjen e një sallë operacioni celular. Procesi i planifikimit të plotë siguroi që ata të mund të instalonin objektin dhe të trajtonin pacientët në një kohë sa më të shkurtër. Duke punuar së bashku me ekipet dhe siguruesit e klinikës, Vanguard zbatoi dorëzimin e shpejtë të objektit, vetëm një ditë pune nga dërgimi i tij nga depoja Vanguard.

Zgjidhja Vanguard

Teatri i lëvizshëm i operacionit ishte plotësisht funksional në më pak se 10 ditë nga kërkesa fillestare e klinikës. Ekipi i transportit Vanguard e dorëzoi objektin me siguri dhe shpejt. Ai u instalua dhe u vërtetua për përdorim katër ditë pasi u dorëzua, me operacione që kryheshin në mjedisin klinik tre ditë pas kësaj.

Rezultati

Instalimi i Hapësirës së Kujdesit Shëndetësor reduktoi rrënjësisht kohën që klinika nuk ishte në gjendje të kryente procedurat. Prandaj mbronte të ardhurat e tyre dhe ofroi shërbimin më të mirë për pacientët.

Drejtori klinik i klinikës Haaglanden, Dr. JFA van der Werff, na tha: “Ne kishim dëgjuar për suksesin e objekteve të tjera të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm, por nuk ishim të sigurt se sa e shpejtë do të ishte përgjigja. Vanguard i tejkaloi pritshmëritë tona në këtë kuptim dhe na lejoi të vazhdojmë të trajtojmë pacientët në një kohë relativisht të shkurtër.”

Statistikat e projektit

10,000

Litra ujë vërshuan në sallën e operacionit të spitalit

4

Ditët nga dorëzimi deri në vlefshmëri

12

Ditë nga hetimi fillestar deri në trajtimin e pacientëve

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe