Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Norfolk dhe Spitali Universitar Norwich, Norfolk

Kur Spitali Universitar Norfolk dhe Norwich kishin nevojë për kapacitete shtesë për të siguruar në mënyrë proaktive rritjen e kërkesës, Vanguard vendosi një spital vizitor për të ofruar mbështetje

Nevoja

Norfolk dhe Norwich University Hospitals NHS Foundation Trust kishin nevojë për ndihmë për të trajtuar një çështje të kapacitetit të kufizuar fizik. Kjo ishte për shkak të rritjes së kërkesës për procedurat kirurgjikale ditore. Trusti veproi për të menaxhuar nevojën përpara se ajo të përshkallëzohej në krizë.

Plani Vanguard

Duke punuar së bashku me Trust, Vanguard Healthcare Solutions zhvilloi një plan për të instaluar një teatër të lëvizshëm të rrjedhës laminare dhe një repart të lëvizshëm në vend.

Zgjidhja Vanguard

Të dy njësitë integrohen pa probleme me ndërtesën kryesore nëpërmjet një korridori të ndërtuar posaçërisht, duke e bërë pothuajse të pamundur që pacientët të tregojnë se kur po dilnin nga spitali kryesor dhe kur po hynin në objektin suplementar të lëvizshëm.

Trusti punoi me Vanguard për të prezantuar njësinë tek stafi dhe pacientët. Ata mbajtën një ditë të hapur për të prezantuar objektin. Stafi klinik që punoi në terren iu dha trajnim shtesë. Trusti gjithashtu informoi pacientët për mjedisin në të cilin do të kryheshin procedurat e tyre.

Rezultati

Reagimet nga pacientët ishin 100 pozitive. Si rezultat, objekti u bë një pjesë qendrore e qasjes strategjike të Trustit për rikonfigurimin e shërbimit. Gjithashtu u përdor si repart për traumat e duarve dhe teatër.

Stafi klinik shpejt u dashurua të punonte në njësi, duke kuptuar se ofronte një mjedis profesional dhe të teknologjisë së lartë, në të cilin ata mund të kryenin procedurat pa shpërqendrimet normale të një mjedisi spitalor.

Statistikat e projektit

10

Pacientët që trajtohen në ditë

13

Javë nga ideja në transmetimin operacional

100%

Reagimet pozitive të pacientit

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe