Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Algemeen Stedelijk (ASZ), Belgjikë

Spitali Algemeen Stedelijk kishte nevojë për një zgjidhje për të mbuluar programin e tyre pesë mujor të rinovimit. Vanguard u ofroi atyre një përgjigje të shpejtë dhe efektive ndaj sfidës së ndërprerjes së teatrit.

Nevoja

Me një rinovim të planifikuar të tre prej teatrove të tij gjatë një periudhe prej pesë muajsh, Spitali Algemeen Stedelijk (ASZ) kishte nevojë për një zgjidhje për t'i mundësuar atij të vazhdonte të trajtonte deri në 55,000 pacientë që sheh çdo vit në shërbimet e tij akute dhe të përgjithshme.

Ofruesi i zgjidhjeve duhej të ishte në gjendje të mobilizohej shpejt dhe të siguronte një mjedis që plotësonte standardet klinike të kërkuara për të kryer operacionin, si dhe të ofronte një konfigurim që do të ndihmonte në menaxhimin dhe maksimizimin e rrjedhës së pacientit.

Plani Vanguard

Për të përmbushur sa më mirë nevojat e spitalit për të maksimizuar kapacitetin ndërsa puna e rinovimit ishte duke u zhvilluar, ekipi i logjistikës në Vanguard Healthcare Solutions, duke punuar së bashku me partnerin e komisionimit Simed International, planifikoi të instalonte një teatër operativ të lëvizshëm me rrjedhje laminare që përfshin dhoma të dedikuara anestezike dhe rikuperimi dhe një operacion të plotë. teatër.

Zgjidhja Vanguard

Dizajni revolucionar i teatrit të përkohshëm dhe ajri ultra i pastër i furnizuar nga kapaku me rrjedhje laminare i mundësoi stafit të ASZ të trajtojë pacientët si në dhomën e operacionit ashtu edhe në dhomën e rikuperimit. Ky rregullim inovativ, i pari për Vanguard, maksimizoi fluksin e pacientit dhe në thelb dyfishoi kapacitetin kirurgjik të objektit.

Rezultati

Salla e operacionit ishte në gjendje të kryente operacione invazive ku ajri ultra i pastër i furnizuar nga kapuçi laminar uli ndjeshëm shanset për infektim. Teatri sekondar i cili ishte krijuar në dhomën e rikuperimit u përdor për të kryer procedura të tjera me rrezik të ulët, si kirurgjia e kataraktit. Ventilimi në hapësirën shtesë të teatrit ishte në përputhje me standardin e nevojshëm për këto lloje procedurash më pak invazive.

Pascal De Ras, Menaxher i Departamentit Teknik të ASZ Wettern na tha: “Vanguard ishte e vetmja kompani që mund t'i përgjigjej nevojave tona shpejt dhe brenda kufizimeve buxhetore. Teatri i lëvizshëm përputhej me të gjitha kërkesat, duke përfshirë higjienën, ventilimin, sigurinë elektrike dhe komoditetin.”

Statistikat e projektit

55,000

Pacientët trajtohen çdo vit

5

Planifikohen disa muaj punime rinovimi

100%

Rritja e kapacitetit të objektit celular me konfigurim inovativ

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe