Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali Wilhelmina, Assen, Holandë

Kompleti i dërgesave celulare Vanguard rrit kapacitetin në Spitalin Wilhelmina.

Nevoja

Një kërkesë e shtuar për shërbimet e maternitetit pritej në Assen dhe Emmen në Holandë si rezultat i mbylljes së planifikuar të shërbimeve obstetrike dhe pediatrike në Hoogeveen aty pranë. Këto shërbime ishin mbyllur tashmë në Stadskanaal – parashikohej që shërbimet e maternitetit në Spitalin Wilhelmina Assen do të viheshin nën presion të shtuar për të mbështetur nënat në lindje të cilat më parë do të ishin kujdesur dhe do të kishin lindur foshnjat e tyre në Hoogeveen ose Staskkanaal.

Plani

Spitali Wilhelmina, Assen (WZA) donte të përgatitej për kërkesat e mundshme në rritje për shërbimet e tij të maternitetit dhe obstetrikës duke zgjeruar kapacitetin e tij përmes prezantimit të repartit të lëvizshëm që do të përdoret si një dhomë shtesë e lindjes.

Ata iu afruan Vanguard për të eksploruar se çfarë zgjidhjesh mund të ofroheshin për të krijuar një suitë lindjeje të sigurt, me cilësi të lartë dhe ende të ngrohtë dhe mikpritëse për nënat në pritje.

Zgjidhja

Vanguard punoi së bashku me spitalin për të modifikuar një reparti celular për të krijuar një paketë lindjeje e cila ndihmoi spitalin të vazhdojë të ruajë nivelin e mbështetjes klinike obstetrike të disponueshme për gratë shtatzëna në zonë.

E lidhur pa probleme me spitalin, dhoma e lindjes u personalizua për t'u siguruar që plotësonte kërkesat e spitalit dhe u siguronte atyre një dhomë lindjeje të pajisur plotësisht të standardeve më të larta. Ky personalizim përfshinte shtrimin e një dyshemeje të re dhe përfshirjen e mbulesave të murit të rëndomtë dhe mikpritëse për ta bërë mjedisin më pak klinik dhe më tërheqës.

Rezultati

Njësia Vanguard ishte në vend për gjashtë muaj ku shërbeu si dhoma e katërt e lindjes për ekipin. Gjatë asaj kohe, Vanguard mori reagime shumë pozitive, si nga stafi që punon në njësi, ashtu edhe nga nënat dhe familjet e tyre për mjedisin mikpritës dhe cilësor që ofroi njësia për këtë përvojë jashtëzakonisht të rëndësishme spitalore. Rreth një foshnjë në ditë lindte në paketën e lindjes së përkohshme – duke dhënë një total prej rreth 125 foshnjash krejt të reja që u mirëpritën në botë në dhomën e lindjes së lëvizshme Q-bital!

Statistikat e projektit

125

Foshnjat e lindura në njësinë Vanguard

4

numri i dhomave të lindjes në dispozicion në spital ndërsa njësia ishte në vend

6

muaj njësia ka vepruar si një dhomë e përkohshme e lindjes

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe