Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за датум на вести

Vanguard модуларно градење искуство

Присуствувајте на пуштањето во употреба на нашата Конфигурабилна оперативна станица за тестирање, одете по производните линии, ангажирајте се со дизајнери, инженери и лекари.
Прочитај повеќе

Искуството во оперативниот театар Vanguard

Вторник 28 февруари и среда 1 март | 09:00-17:00 Болница Квин Мери, Лејн Роехемптон, Роехемптон, Лондон SW15 5PN
Прочитај повеќе

Флексибилните здравствени установи го намалуваат времето на одговор на брзата помош

Потребни се брзо распоредени решенија за да се намалат времето на чекање на пациентите со А и Е и времето на одговор на брзата помош.
Прочитај повеќе

Современите методи на градба и нивната улога во здравството

Избран број експерти и од здравствената и од градежната индустрија се собраа на настан на тркалезна маса неодамна за да разговараат за улогата на флексибилните здравствени простори, особено модуларизацијата, во помошта за решавање на влошените проблеми со имотот на NHS и капацитетот на болниците што се гледаат на национално ниво.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions назначува нов извршен директор

Групацијата Vanguard (Vanguard Healthcare Solutions и Q-bital Healthcare Solutions), водечки глобален снабдувач на пазарот на флексибилна клиничка инфраструктура, го назначи Крис Блеквел-Фрост за нов главен извршен директор.
Прочитај повеќе

Решение за ендоскопија со мешан модалитет инсталирано во болницата Ередејл

ЕДЕН од водечките даватели на иновативни здравствени простори во ОК соработува со Airedale NHS Foundation Trust за да и помогне да го одржи капацитетот за ендоскопија за време на реновирањето. Решението ги комбинира и мобилната и модуларната клиничка инфраструктура и е дизајнирано според потребите на NHS Trust.
Прочитај повеќе

Обнова на болничкиот имот: Користење на флексибилни здравствени простори за одржување и зголемување на капацитетот.

Прашањето за застарениот болнички имот веројатно ќе се зголеми само по откритието дека над 30 болнички згради во Англија имаат покриви направени од армиран автоклавен газобетон (RAAC), што значи дека овие болнички покриви може да се опасно блиску до уривање. Потребни се привремени решенија за да се одржи капацитетот и да се обезбеди безбеден простор за пациентите.
Прочитај повеќе

Оптимизирање на хируршки центри за персоналот

Оптимизирање на хируршки центри за персоналот: Студии на случај за обука, благосостојба и задржување
Прочитај повеќе

Одговор на првата стратегија за женско здравје: Подобрување на пристапноста до грижата за жените и девојчињата

Првата стратегија за женско здравје беше објавена во јули по повикот за докази во кој беа забележани околу 100.000 одговори од жени ширум земјата. Големината на добиените одговори ја истакна потребата од стратегија за да започне вистинска промена.
Прочитај повеќе

Модуларното одделение со 24 кревети го зголемува капацитетот на болницата

Болницата „Блекпул Викторија“ го зголеми капацитетот на болницата со воведување на нарачана модуларна установа од 24 кревети.
Прочитај повеќе

Излагање во Healthcare Estates 2022 година

Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен во Healthcare Estates од 4-ти до 5-ти октомври 2022 година во Манчестер Централ на штандот А51.
Прочитај повеќе

Извештајот на Кралскиот колеџ за хирурзи на Англија ја препознава вредноста на хируршките центри во справувањето со заостанатите работи

Vanguard Healthcare Solutions е задоволен што е претставен во најновиот доказ „Случајот за хируршки центри“ на Кралскиот колеџ за хирурзи на Англија (RCSE) за елективна нега и хируршки центри.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница