Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Lajme

Filtri: 
Filtri i kategorisë së lajmeve
Filtri i etiketave të lajmeve
Filtri i datës së lajmeve

Vanguard i emëruar si furnizues i Kornizës Offsite të Shërbimit Tregtar të Crown (CCS).

Vanguard Healthcare Solutions krijon dhe shpërndan me shpejtësi hapësira të kujdesit shëndetësor modular dhe të lëvizshëm dhe është caktuar si furnizues në Lotin 2: Blerja e ndërtesave modulare të lidhura me kujdesin shëndetësor (nën-Loti 2.1) të Kornizës.
Lexo më shumë

Përvoja e ndërtimit modular Vanguard

Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të testimit të Teatrit Operativ të konfigurueshëm, ecni nëpër linjat e prodhimit, angazhohuni me projektues, inxhinierë dhe klinicistë.
Lexo më shumë

Përvoja e Teatrit Operativ Vanguard

E martë 28 shkurt dhe e mërkurë 1 mars | 09:00-17:00 Spitali Queen Mary, Roehampton Lane, Roehampton, Londër SW15 5PN
Lexo më shumë

Objektet fleksibël të kujdesit shëndetësor reduktojnë kohën e përgjigjes së ambulancës

Zgjidhjet e vendosura me shpejtësi janë të nevojshme për të reduktuar kohën e pritjes së pacientit A&E dhe kohën e përgjigjes së ambulancës.
Lexo më shumë

Metodat moderne të ndërtimit dhe roli i tyre në kujdesin shëndetësor

Një numër i përzgjedhur ekspertësh nga industria e kujdesit shëndetësor dhe ndërtimi u mblodhën në një tryezë të rrumbullakët kohët e fundit për të diskutuar rolin e Hapësirave fleksibël të Kujdesit Shëndetësor, në veçanti modularizimin, për të ndihmuar në adresimin e problemeve të përkeqësimit të pronave të NHS dhe kapaciteteve spitalore që shihen në mbarë vendin.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions emëron CEO të ri

Vanguard Group (Vanguard Healthcare Solutions dhe Q-bital Healthcare Solutions), një ofrues kryesor global në treg i infrastrukturës klinike fleksibël, ka emëruar Chris Blackwell-Frost si Kryeshefin e ri Ekzekutiv.
Lexo më shumë

Zgjidhje endoskopie me modalitet të përzier e instaluar në spitalin Airedale

NJË nga ofruesit kryesorë në Mbretërinë e Bashkuar të hapësirave inovative të kujdesit shëndetësor ka bashkëpunuar me Airedale NHS Foundation Trust për ta ndihmuar atë të ruajë kapacitetin e endoskopisë gjatë rinovimit. Zgjidhja kombinon infrastrukturën klinike të lëvizshme dhe modulare dhe është projektuar sipas nevojave të NHS Trust.
Lexo më shumë

Rinovimi i pasurisë spitalore: Përdorimi i hapësirave fleksibël të kujdesit shëndetësor për të ruajtur dhe rritur kapacitetin.

Çështja e pronës së vjetër të spitalit ka të ngjarë të rritet vetëm pas zbulimit se mbi 30 ndërtesa spitalore në Angli kanë çati të bëra nga betoni i gazuar i përforcuar i autoklavuar (RAAC), që do të thotë se këto çati spitalore mund të jenë në mënyrë të rrezikshme pranë shembjes. Nevojiten zgjidhje të përkohshme për të ruajtur kapacitetin dhe për të ofruar një hapësirë të sigurt për pacientët.
Lexo më shumë

Optimizimi i qendrave kirurgjikale për stafin

Optimizimi i qendrave kirurgjikale për stafin: Raste studimore mbi trajnimin, mirëqenien dhe mbajtjen
Lexo më shumë

Përgjigja ndaj strategjisë së parë për shëndetin e grave: Përmirësimi i aksesit të kujdesit për gratë dhe vajzat

Strategjia e parë për shëndetin e grave u publikua në korrik pas një thirrjeje për prova që pa rreth 100,000 përgjigje nga gratë në të gjithë vendin. Madhësia e përgjigjeve të marra theksoi nevojën për një strategji për të nisur ndryshimin e vërtetë.
Lexo më shumë

Reparti modular me 24 shtretër rrit kapacitetin e spitalit

Spitali Blackpool Victoria ka rritur kapacitetin e tyre spitalor me prezantimin e një objekti të repartit modular me 24 shtretër me porosi.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe