Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

22 Prill, 2024
< Kthehu te lajmet
Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë

  • Krijimi i një qendre kirurgjikale për kolecistektominë laparoskopike
  • Krijimi i një objekti 'të gjelbër', të izoluar për të kryer operacione me zgjedhje gjatë pandemisë Covid-19
  • Reduktimi i numrit të lëndëve të pazgjidhura
  • Ofrimi i kapaciteteve ndërkohë që ndërtohet një qendër e re kirurgjikale me 6 teatro

Për të përmirësuar përvojën e pacientëve, Vanguard ka demonstruar:

"Mendova për Vanguard dhe partneritetin që kemi, dhe shërbimin që ata i kanë ofruar UHB-së në faqen e Solihull. Ne sigurisht që do të mbështesim emërimin e tyre."
Paul Lee, Shef i Prokurimit, Bashkëpunimi i Prokurimit BSOL.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe