Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard Healthcare Solutions се финалисти на HCSA EIS

22 април, 2024 година
< Назад на вести
Vanguard Healthcare Solutions влезе во потесен избор како финалист на HCSA EIS за Мидлендс и Источна Англија

  • Воспоставување на хируршки центар за лапароскопска холецистектомија
  • Создавање „зелена“, изолирана установа за извршување елективна операција за време на пандемијата „Ковид-19“
  • Намалување на изборните заостанати
  • Обезбедување капацитет додека се гради нов хируршки центар со 6 театри

За да се подобри искуството на пациентите, Vanguard покажа:

„Мислев на Vanguard и партнерството што го имаме, и услугата што ја обезбедија на UHB на страницата Solihull. Се разбира, би ја поддржале нивната номинација“.
Пол Ли, раководител на секторот за набавки, BSOL Procurement Collaborative.

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница