Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

17 - 20 qershor 2024
< Kthehu te ngjarjet
Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.

Vanguard Healthcare Solutions do të jetë në stendën B7 në Sallën 4 në Birmingham ICC dhe do t'u demonstrojë vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në mënyrë unike në gjendje të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Shoqëria Britanike e Gastroenterologjisë është e fokusuar në promovimin e gastroenterologjisë dhe hepatologjisë. Ajo ka mbi katër mijë anëtarë të tërhequr nga radhët e mjekëve, kirurgëve, patologëve, radiologëve, shkencëtarëve, infermierëve dhe AHP-ve. 

Në këtë ngjarje, ne do të flasim me të ftuar rreth mënyrës sesi Vanguard Healthcare Solutions ofrojnë një rrugë të plotë të pacientit me Komplete endoskopie. Kompletet tona të endoskopisë janë të disponueshme në opsione të procedurës së vetme ose të dyfishtë ku ofrohen pajisje dekontaminimi për ripërpunim fleksibël të endoskopit. Ato ofrojnë një mjedis pune të gjerë, të kontrolluar nga klima, me dritë natyrale, të projektuar dhe pajisur në konsultim me stafin e vijës së parë. Ato mund të instalohen brenda disa orësh dhe të bëhen funksionale pas një periudhe të shkurtër vënie në punë.

Ejani dhe na vizitoni në stendën B7 për të mësuar më shumë për ofertat tona të modalitetit celular, modular dhe të përzier, ose për të rezervuar një takim individual me ekipin Vanguard për të diskutuar nevojat tuaja klinike, na kontaktoni në
[email protected] ose regjistrohuni më poshtë.

Na kontaktoni

Emri juaj(E detyrueshme)

Adresë

Komunikimet e ardhshme(E detyrueshme)
Dëshironi të merrni komunikime të ardhshme nga Vanguard Healthcare Solutions në lidhje me produktet dhe shërbimet, buletinet, përditësimet mbi zhvillimet, seminaret dhe ngjarjet?

Kjo fushë është për qëllime vërtetimi dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe