Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

12 - 13 qershor 2024
< Kthehu te ngjarjet
Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.

Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në stendën B2, duke u demonstruar vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në gjendje unike të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

NHS ConfedExpo 2024 pritet të jetë një nga konferencat më të mëdha dhe më të rëndësishme për shëndetin dhe kujdesin në MB, duke mbledhur mbi 5,400 delegatë gjatë dy ditëve.

Ngjarja, e bashkëorganizuar nga Konfederata NHS dhe NHS Angli, do të bashkojë edhe një herë drejtuesit e shëndetësisë dhe kujdesit dhe ekipet e tyre. Pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të lidhen me liderët dhe menaxherët të cilët mund të udhëheqin dhe nxisin ndryshime në kujdesin shëndetësor dhe social, si dhe të ndjekin një sërë seancash teatrale dhe teatro mësimore.

                                             

Në Confed Expo 2024, Vanguard Healthcare Solutions publikon letrën e re të bardhë. Botuar me Revistën Britanike të Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor dhe me një parathënie nga Drejtoresha Kombëtare Mjekësore e Kujdesit Sekondar të NHS Angli, Stella Vig, letra e bardhë titullohet, "Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale".

Vanguard ofron një zgjidhje të plotë për ofrimin e hapësirave të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm dhe modularë. Burimet e brendshme i mundësojnë Vanguard të menaxhojë procesin e plotë të projektimit nga miratimi i rastit të biznesit, përmes projektimit, prodhimit dhe instalimit, deri në vënien në punë.

Ndërtimi modular lejon fleksibilitet në dizajn, duke përmbushur nevojat specifike të klientit duke ofruar avantazhe ndaj metodave tradicionale. Ai minimizon ndërprerjet dhe mbështet reduktimet në gjurmën e karbonit të spitalit. Prodhimi i moduleve në fabrikën e Vanguard mundëson kontroll më të madh të cilësisë dhe ndërtimi dhe punimet bazë përkojnë, duke sjellë përfundimin përpara. Zgjidhjet tona modulare mund të jenë gati brenda disa muajsh duke bashkëpunuar me klientët tanë për të përmirësuar rezultatet shëndetësore.

                                     

Në stendën tonë, Vanguard do t'u tregojë vizitorëve se si të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në mënyrë unike në gjendje të ofrojmë shërbime shëndetësore me cilësi të lartë, plotësisht në përputhje brenda javësh, me gamën tonë të objekteve të lëvizshme që aktualisht ofrojnë kapacitet për kirurgji ortopedike, kirurgji okulistike, endoskopi , shërbime sterile, hapësira e repartit dhe dorëzimi i ambulancës.

Ejani dhe na vizitoni në stendën B2 në NHS ConfedExpo 2024, për të diskutuar mbi letrën e re të bardhë dhe për të mësuar më shumë rreth ofertave tona celulare, modulare dhe të modalitetit të përzier, ose për të rezervuar një takim një me një me ekipin Vanguard në diskutoni nevojat tuaja klinike, na kontaktoni në [email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe