Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

12-13 јуни 2024 година
< Назад на настаните
Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.

Vanguard Healthcare Solutions ќе биде изложен на штандот Б2, покажувајќи им на посетителите како, специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетна, флексибилна, клиничка инфраструктура и услуги со темпо.

NHS ConfedExpo 2024 се очекува да биде една од најголемите и најважните конференции за здравство и нега во ОК, која ќе собере над 5.400 делегати во текот на два дена.

Настанот, ко-домаќин од Конфедерацијата NHS и NHS Англија, повторно ќе ги собере директорите за здравство и нега и нивните тимови. Присутните ќе можат да се поврзат со лидери и менаџери кои можат да водат и да поттикнат промени во здравствената и социјалната заштита, како и да присуствуваат на различни театарски сесии и театри за учење.

                                             

На Confed Expo 2024, Vanguard Healthcare Solutions ја објавува својата нова бела книга. Објавен со Британскиот весник за управување со здравствената заштита и со предговор од Националниот медицински директор за секундарна нега на NHS Англија, Стела Виг, белата книга е насловена „Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“.

Vanguard нуди целосно решение со клуч на рака за испорака и на мобилни и на модуларни здравствени простори. Внатрешните ресурси му овозможуваат на Vanguard да управува со целосниот процес на дизајнирање од одобрување на деловен случај, преку дизајн, производство и инсталација, до пуштање во работа.

Модуларната конструкција овозможува флексибилност во дизајнот, задоволувајќи ги специфичните потреби на клиентите, истовремено обезбедувајќи предности во однос на традиционалните методи. Го минимизира нарушувањето и поддржува намалување на јаглеродниот отпечаток во болницата. Производството на модулите во фабриката на Vanguard овозможува поголема контрола на квалитетот, а изградбата и основата се совпаѓаат, што доведува до завршување. Нашите модуларни решенија можат да бидат готови во рок од неколку месеци преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати.

                                     

На нашиот штанд, Vanguard ќе им покаже на посетителите како специјализирани исклучиво за здравствена заштита, ние сме единствено способни да обезбедиме висококвалитетни, целосно усогласени здравствени установи во рок од неколку недели, со нашата палета на мобилни објекти кои во моментов обезбедуваат капацитет за ортопедска хирургија, офталмолошка хирургија, ендоскопија , стерилни услуги, одделенски простор и примопредавање на брза помош.

Дојдете и посетете не на штандот Б2 на NHS ConfedExpo 2024, за да разговараме за новата бела книга и да дознаете повеќе за нашите мобилни, модуларни и мешани понуди или да резервирате состанок еден на еден со тимот на Vanguard за разговарајте за вашите клинички потреби, контактирајте со нас на [email protected]

Споделете го ова:

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

„Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар“ На 22 април 2024 година, високи лидери од здравствените трустови во Велика Британија се состанаа во Ковентри на дискусија за тркалезна маса за воспоставување и оптимизација на хируршки центри. Со кој претседаваше Крис Блеквел-Фрост, состанокот започна со сесија на прашања и одговори, фокусирана на хируршкиот центар во Јужна […]
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions се финалисти на HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions влезе во потесен избор како финалист на HCSA EIS за Мидлендс и Источна Англија
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница