Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

9 - 10 maj 2024
< Kthehu te ngjarjet
Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024

9 - 10 maj 2024 Stenda 37 e Qendrës Ndërkombëtare Telford

Jemi të entuziazmuar të njoftojmë se Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024. Kjo ngjarje mbledh liderët në sektorin e kujdesit shëndetësor E&F për të eksploruar tendencat dhe avancimet më të fundit që i japin formë industrisë. Në këtë ngjarje, Vanguard Healthcare Solutions do t'u demonstrojë vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në gjendje unike të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Ndërsa shërbimet E&F në të gjithë NHS vazhdojnë t'i nënshtrohen ndryshimeve të paprecedentë, Forumi i Udhëheqjes HEFMA 2024 paraqet një mundësi të paçmuar për të thelluar në strategjitë dhe risitë që nxisin përmirësim të vazhdueshëm në kujdesin ndaj pacientëve. Në Vanguard Healthcare Solutions, ne jemi të përkushtuar për të lundruar në këto sfida, për të nxitur elasticitetin dhe për të përqafuar perspektiva të reja për të formësuar të ardhmen e kujdesit shëndetësor.

Bashkohuni me ne në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Merrni pjesë në formësimin e së ardhmes së kujdesit shëndetësor së bashku me Vanguard Healthcare Solutions. Për regjistrim në event dhe më shumë informacion, vizitoni https://hefma.co.uk/leadership-forum.

Qëndroni të lidhur me Vanguard Healthcare Solutions në mediat sociale për përditësime në kohë reale që çojnë në ngjarje. Na ndiqni LinkedIn për përditësime, në lidhje me këtë, dhe ngjarje të tjera që do të ekspozojmë në këtë vit!.

Mezi presim të lidhemi me ju në këtë event!

Ejani dhe na vizitoni në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 për të mësuar më shumë rreth ofertave tona të modalitetit celular, modular dhe të përzier, ose për të rezervuar një takim individual me ekipin Vanguard për të diskutuar nevojat tuaja klinike, na kontaktoni në [email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions janë finalistët e HCSA EIS

Vanguard Healthcare Solutions janë përzgjedhur si një finalist i HCSA EIS për Midlands dhe Lindjen e Anglisë
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe