Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

10 Qershor, 2024
< Kthehu te lajmet

"Reduktimi i listave të pritjes, krijimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale"

Komponentët e suksesit

Duke reflektuar diskutimin e grupit të mbledhur të drejtuesve të kujdesit shëndetësor, letra e bardhë mbulon fusha të tilla si:

  • Infrastrukturë fleksibël dhe optimizim i hapësirave
  • Demonstrimi i vlerës
  • Përshtatja e qendrave kirurgjikale në sistemet e integruara të kujdesit

Shkarkoni letrën e bardhë këtu për të kuptuar më mirë se si një qendër kirurgjikale mund të ndihmojë Trustin tuaj për të reduktuar listat e pritjes, për të gjeneruar fonde dhe për të përmirësuar jetën.

" Ndërsa hapen qendrat e reja kirurgjikale, NHS duhet të marrë parasysh se çdo qendër është e aftë për transformim dhe inovacion të vazhdueshëm, duke rezultuar në trajtimin e më shumë pacientëve në kohën e duhur. Është gjithashtu e domosdoshme që qendrat të shihen si asete të sistemit, duke punuar për të reduktuar variacionin në kohën e pritjes për pacientët, mbani lidhje të forta me qendrat diagnostike të komunitetit dhe kontribuoni në modele të kujdesit me një ndalesë."
Stella Vig Drejtoreshë Kombëtare Mjekësore për Kujdesin Sekondar, NHS Angli, Konsulent Vaskular dhe Kirurg i Përgjithshëm në Mbretërinë e Bashkuar, Spitali Universitar Croydon, Londër, MB.Teatri celular Vanguard, i përdorur si qendër kirurgjikale nga South Warwickshire University NHS Foundation Trust

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Duke punuar në partneritet me Avie Consulting për inxhinierinë strukturore dhe pajtueshmërinë me dridhjet e dyshemesë

Vanguard Healthcare Solutions ka zgjedhur Avie Consulting Ltd me përvojë të lartë, një kompani inxhinierike strukturore dhe civile me bazë në Leeds për të punuar në dy projekte të fundit.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe