Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Vanguard Healthcare Solutions објавува нова бела книга

10 јуни, 2024 година
< Назад на вести

"Намалување на листите на чекање, генерирање средства, подобрување на животот: воспоставување хируршки центар"

Компоненти на успехот

Како одраз на дискусијата на собраната група лидери во здравствената заштита, белата книга опфаќа области како што се:

  • Флексибилна инфраструктура и оптимизација на просторите
  • Покажување вредност
  • Местење на хируршки центри во интегрирани системи за нега

Преземете ја белата хартија овде за подобро да разберете како хируршкиот центар може да му помогне на вашата доверба да ги намали листите на чекање, да генерира средства и да го подобри животот.

„ Како што се лансираат новите хируршки центри, NHS мора да земе предвид дека секој центар е способен за континуирана трансформација и иновација, што резултира со повеќе пациенти да се лекуваат навремено. во времето на чекање за пациентите, одржувајте силни врски со дијагностички центри во заедницата и придонесете за модели на нега со едно застанување“.
Стела Виг Национален медицински директор за секундарна нега, NHS Англија, консултант васкуларен и општ хирург од Обединетото Кралство, Универзитетската болница Кројдон, Лондон, ОК.Мобилниот театар Vanguard, кој се користи како хируршки центар од Фондацијата Фондација NHS University South Warwickshire

Споделете го ова:

< Назад на вести

Можно е и ова да ти се допаѓа...

Работа во партнерство со Avie Consulting за конструктивно инженерство и усогласеност со вибрациите на подот

Vanguard Healthcare Solutions избра високо искусна Avie Consulting Ltd, компанија за структурно и градежништво со седиште во Лидс за да работи на два неодамнешни проекти.
Прочитај повеќе

Vanguard изложува и лансира нова бела книга на NHS ConfedExpo 2024

Придружете ни се на штандот Б2 во Манчестер Централ на 12-ти и 13-ти јуни за NHS ConfedExpo 2024.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на BSG Live 2024 година

Излагаме во британското здружение за гастроентерологија во живо од 17-ти до 20-ти јуни 2024 година, ICC Бирмингем.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница