Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за датум на вести

Vanguard носи оперативен театар Laminar Flow во The Operating Theatres North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 февруари 2024 година, Стадионот Етихад, Манчестер
Прочитај повеќе

Frontier Economics обезбедува евалуација на придобивките што ги добиваат партнерите и пациентите на NHS, при користење на објект Vanguard                         

Една од најголемите економски консултации во Европа го проучуваше социјалното влијание создадено од активностите на Vanguard.
Прочитај повеќе

Иновативно решение за здравствена заштита што ѝ помага на Општата болница Вексфорд да ги продолжи основните дијагностички процедури на лице место

Иновативно решение за здравствена заштита што ѝ помага на Општата болница Вексфорд да ги продолжи основните дијагностички процедури на лице место додека продолжува да закрепнува од разорниот пожар
Прочитај повеќе

Vanguard Healthcare Solutions со задоволство го објавува купувањето на наменски производствен капацитет во Хал

Vanguard е возбуден да го започне ова следно поглавје на раст и со нетрпение очекува да им посака добредојде на новите колеги во Хал во тимот.
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Кои се придобивките од мобилниот театар Vanguard, поставен како „Изборен центар“?

Глен Барли (Главен извршен директор) и Харкамал Херан (Главен оперативен директор) од Универзитетот Јужен Ворвикшир, NHS FT, разговараат со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост
Прочитај повеќе

Како е да се работи во мобилно кино Vanguard, поставено како „Изборен центар“?

Тим Робертсон, консултант ортопедски хирург во болницата Ворвик, разговара со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост.
Прочитај повеќе

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Создаден за лекари, со експертиза на лекарите: правење модуларно на начин Vanguard

Нашата цел се протега надвор од само исполнување на посакуваните спецификации за капацитет; ние сме посветени на негување средина која негува супериорно клиничко искуство.
Прочитај повеќе

Како модуларните капацитети нудат зголемен капацитет

Додавање капацитет во рок од неколку месеци со модуларен
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница