Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Lajme

Filtri: 
Filtri i kategorisë së lajmeve
Filtri i etiketave të lajmeve
Filtri i datës së lajmeve

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Një zgjidhje inovative e kujdesit shëndetësor që ndihmon Spitalin e Përgjithshëm Wexford të rifillojë procedurat thelbësore diagnostikuese në vend

Një zgjidhje inovative e kujdesit shëndetësor që ndihmon Spitalin e Përgjithshëm Wexford të rifillojë procedurat thelbësore diagnostikuese në vend ndërsa vazhdon të shërohet nga një zjarr shkatërrues
Lexo më shumë

Vanguard Healthcare Solutions është i kënaqur të njoftojë blerjen e një objekti prodhimi të ndërtuar me qëllim në Hull

Vanguard është i emocionuar për të filluar këtë kapitull tjetër të rritjes dhe pret me padurim të mirëpresë kolegët e rinj në Hull në ekip.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Cilat janë përfitimet e një teatri celular Vanguard, i ngritur si një "Hub zgjedhor"?

Glen Burley (Shef Ekzekutiv) dhe Harkamal Heran (Zyrtar Kryesor Operativ) i Universitetit South Warwickshire NHS FT, flasin me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost
Lexo më shumë

Si është të operosh në një teatër celular Vanguard, të ngritur si një "Qendra zgjedhore"?

Tim Robertson, kirurg ortopedik konsulent në spitalin Warwick, flet me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Ndërtuar për klinikët, me ekspertizën e klinicistëve: duke bërë modulare në mënyrën Vanguard

Objektivi ynë shtrihet përtej përmbushjes së specifikimeve të kapacitetit të dëshiruar; ne jemi të përkushtuar për të kultivuar një mjedis që ushqen një përvojë klinike superiore.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe