Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Запознајте го нашиот тим

Линдзи Дрансфилд

Главен комерцијален директор (CCO)

Линдзи се приклучи на Vanguard во септември 2018 година и носи значително искуство во продажба и развој на бизнисот на оваа улога.

Таа ја започна својата кариера во здравствената ИТ, земајќи брз пат од продажба до управување со продажбата и го доби своето прво именување на одборот на бизнис на листата на FTSE во 2004 година. Оттогаш, Линдзи служеше во голем број одбори со специфичен фокус на продажба, бизнис Развој и комерцијални улоги, поддршка и обезбедување раст на продажбата на организациите и развој на стратегија.

Линдзи ја фокусираше својата кариера во јавниот сектор во ОК, вклучувајќи ја и работата со здравството и владата. Во последните 7 години, таа работеше во Националната здравствена служба на ОК. Ова искуство ѝ овозможи на Линдзи да поддржи многу NHS организации во испораката на проекти засновани на резултати од ИТ до решенија за инфраструктура и клинички услуги.

Линдзи носи уникатна перспектива за решенијата Vanguard и ќе го поддржи бизнисот во растот на продажбата и развојот на стратегијата.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница